اینو به بچه داداش من که 7 سالشه بگو بهت میخنده . دنیای ارتباطات زشته همچین حرفی رو بزنی این سیم ها نمیشه اینترنت خوب داد لول داره .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من دیگه حرفی ندارم
اینو به بچه داداش من که 7 سالشه بگو بهت میخنده . دنیای ارتباطات زشته همچین حرفی رو بزنی این سیم ها نمیشه اینترنت خوب داد لول داره .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من دیگه حرفی ندارم
اقا محمد نیمشه خبThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما سرعت رو یه کم ببر بالا رو تلفن نویس میفته
نمیشه خب برادر سیم مسه ها فیبر نوری که نیس
دوست عزیز او به خاطر سیم کشی خونه هست شما میتونی از میکروفیلتر استفاده کنی حل بشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Mars (08-17-2015)
این درستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اما رو سیم مسی بیش تر از 24 مگابیت بیشتر نمیشه سرعت گرفت
حرف محمد هم درسته شما به خاطر این محدودیت برای گرفتن سرعت بیش از 24 مگابیت باید به صورت وایرلس اینترنت رو دیافت کنید که اونم یه مودم وایرلس قوی میخواد
در نتیجه هز خط تلفن قابلیت دریافت 24 مگ رو داره !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این که میگید مخابرات و خراب شده شرکت زیرساخت تقصیر کار نیستن به جک شبیه هست.
ویرایش توسط ATER : 08-19-2015 در ساعت 01:27 PM
Mars (08-19-2015)
بله تا 24 مگابایت رو میشه گرفتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
آیا میدانستید دوبرابر کردن سرعت اینترنت در ایران باعث افزایش 1% تولیدناخالصی در کشور میشود.
خودتون برید حساب کنید این رشد 1% ناخالصی چه رقم بزرگی هست !
عزیز من فلکه اینترنت رو بستن همین !
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©