واقعا درسته بله چیزی که میبینید کمی هزینه داره اما شدنیه
فایل پیوست 3999
واقعا درسته بله چیزی که میبینید کمی هزینه داره اما شدنیه
فایل پیوست 3999
این پینگ الان از ایرانه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای خودته؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
بله سرور از ایرانه ، اگر بخواد برای خودم share بشه دردسر زیادی داره و من دنبالش گشتم اما کمی هزینه برداره و دردسر سازه مگر ایکه کسی پیدا کنی همه کار vps رو برات انجام بده نگهداریشم خودش باید کار بلد باشیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کل جریان رو پ/خ کن هزینه و... مرسی چون ارزش داره پینگت تو بازی زیر 100 باشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
هنوز خودم خیلی به نتیجه نرسیدم اینم فقط یک تست بود که روی خود سیستم عامل اجرا شد . چیزی یا کسی گیر آوردم که آموزش کامل داد حتما خبر میدم که 5-6 نفری اقدام به خریدش کنیم حداقل خیلی به صرفه تر از این کاهش پینگ هاست که هر 1 گیگ 4 تومان میدنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه اینجور باشه که واقعا ارزش داره،هزینه اش هرچقدر بود من هستم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©