نوشته اصلی توسط
Deadking
انصافا اینو خوب اومدی یاد خودم نبود
مسلمان واقعی از نظر من میخوای ؟
از نظر من مسلمان واقعی کسیه که واقعا آدم باشه نه حیوان انسان نما !!! دیگه خودت فکر کن آدم باید چه ویژگی هایی باید داشته باشه تا منظورمو بفهمی
از نظر من مسلمان واقعی دروغ نمیگه, غیبت نمیکنه, پشت سر بقیه مضخرف و چرت و پرت نمیگه, بقیه رو مسخره نمیکنه, همونقدر که فکر خودش هست فکر بقیه هم هست, یعنی مثلا موقعی که خودش سیره فکر میکنه ببینه همسایه یا فلانی که فقیره هم سیره ؟؟؟, همه طوره به بقیه کمک مالی و روحی میکنه و گدا گسنه نیس , از پشت خنجر نمیزنه, قسم دروغ نمیخوره, فحش نمیده, یه بزرگتر از خودش احترام میذاره, حق بقیه رو نمیخوره, برای دوست ها یا فامیل هاش پارتی بازی نمیکنه, بخشنده هست, به اونجاهای زن مردم نگاه نمیکنه !!!, اگه کسی در حقش بدی و نامردی کنه طرف رو میبخشه و کینه و عقده به دل نمیگیره که همش بخواد تلافی کنه, مجازات بقیه رو به دست خدا میسپاره ( اگه کسی اشتباه یا گناهی کرده ) نه اینکه هرکس بلایی سرش آورد 100 برابرشو تلافی کنه یا مثل داعش بزنه هرکس کافر بود رو بکشه, هرگز و به هیچ عنوان به خدا توهین نمیکنه و ازش ناراحت نمیشه, اگه کسی به دینش توهین یا ایراد گرفت با زبان نشون بده ایراد اشتباهی بوده نه بیفته جون طرف کتکش بزنه ( یعنی همه طوره دفاع کنه از دین ولی نه با خشونت مگه واقعا مجبور شه ), برای همه حق یکسان قائل شه نه دزد باشه و مثل ملت ما بیت المال رو خرج خودش و هرکس خواست کنه ( حقوق فوتبالیست ها رو توی کشور ما با کارمند ها و بازیگر ها مقایسه کن خودت میفهمی چی گفتم )
بازم بگم ؟؟؟
حالا خودت ببین کسی که تمام این ویژگی هارو داشته باشه مسلمان واقعیه یا کسی که فقط نماز روزه بخونه
شما فکر می کنی اینکار هارو یک یهودی یا مسیحی یا بودایی انجام نمیده؟ این یعنی انسانیت ولی دین چهارچوب خودش رو داره
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد