اهانت مستقیم به اسلام و قرآن در یکی از مُدهای دوتا 2

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 41

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #1

عنوان کاربر
    مدیر سابق
    شماره عضویت
    47
    یوزرنیم استیم
    H0ssein

خیلی متأسفم هستم، نه برای شما برای خودم که خودم رو کوچک کردم و برای بعضی که سطح فکرشان دقیقاً مثل سطح فکر کوفی هایی هست که با وعده خریدنشان و امامشان رو به کشتن دادن این تاپیک رو ایجاد کردم،
    توجه کردین در پست اول گفتم لطفاً اگر ارزشی برای دین آبا اجدادی خودتان قائل هستید ، پس اگر ارزشی نداره کاری نکنید! التماس که نکردم... اگه با این حرکت های ریز برخورد نکنیم پس انتظار داشته باشین به زودی چیزهای بیشتری رو ببینید.

اگر هم فکر کردین اسلام فقط به انجام اعمالش هست خوب چطور مسیحیت که تمام راهبه ها حجاب دارن وضع کشورهاشون اینه؟؟؟؟
    در ضمن لطفاً از بحث سیاسی، مذهبی توی انجمن گیم خودداری کنید میتونین تمام شبهات و بحث هایی که دارین در انجمنی مثل askdin.com مطرح کنید.

یه نمونه ساده از توصیه های اسلام:
    ویرایش توسط Ajax : 09-04-2015 در ساعت 11:48 PM
    76561198076441914
    Saveh
    پنهان کننده: نترسیم از مرگ
    10461152838149022720

دانلود از آپلود سنتر ها با سرعت بالا

2. 6 کاربر مقابل از Ajax عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ATER (09-05-2015),A_W_Z_2 (09-05-2015),FCB (09-04-2015),The Viper (09-05-2015),Wind (09-05-2015),[DR.[mmL (09-05-2015)

3. Top | #2

عنوان کاربر
    کاربر ثابت انجمن
    شماره عضویت
    2342
    نقل قول نوشته اصلی توسط ajax نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote

خیلی متأسفم هستم، نه برای شما برای خودم که خودم رو کوچک کردم و برای بعضی که سطح فکرشان دقیقاً مثل سطح فکر کوفی هایی هست که با وعده خریدنشان و امامشان رو به کشتن دادن این تاپیک رو ایجاد کردم،
    توجه کردین در پست اول گفتم لطفاً اگر ارزشی برای دین آبا اجدادی خودتان قائل هستید ، پس اگر ارزشی نداره کاری نکنید! التماس که نکردم... اگه با این حرکت های ریز برخورد نکنیم پس انتظار داشته باشین به زودی چیزهای بیشتری رو ببینید.

اگر هم فکر کردین اسلام فقط به انجام اعمالش هست خوب چطور مسیحیت که تمام راهبه ها حجاب دارن وضع کشورهاشون اینه؟؟؟؟
    در ضمن لطفاً از بحث سیاسی، مذهبی توی انجمن گیم خودداری کنید میتونین تمام شبهات و بحث هایی که دارین در انجمنی مثل askdin.com مطرح کنید.

یه نمونه ساده از توصیه های اسلام:
    خیلی غیر مستقیم اشارتون به من بود :d
    منظوره من رو کامل متوجه نشدین همین کار هایی که دوستمون گفت اینها انسانیته یعنی فرق بین آدم خوب و بد به وجود میاد ولی دین چهارچوب خودش رو داره چه اسلام چه هر دین دیگه ای شما اگه دزدی نمی کنی مال مردم نمی خوری به بقیه کمک می کنی نمی تونی به خودت بگی مسلمون می تونی به خودت بگی یه ادمی که انسانیت داره که اینها تو تمام دین ها هست تو کدوم دین گفته شما بیا دزدی کن به مردم کمک نکن؟ در مورد راحبه ها هم حداقل تو این کتاب مقدس فعلیشون که معلوم نیست اصل هست یا نه که موضوعی در مورد حجاب نیومده حجاب خوده زن باید داشته باشه تا خودش رو مفت نفروشه برای خودش ارزش قائل باشه کسی که بخواد با اون باشه باهاش ازدواج کنه نه این که برای همه به حراج بذاره دیه مشکل بعضی هاست ارزش رو تو چیز های دیگه میبینن
    من بشخصه چون نه نمازم به موقع هست نه تمام روزه هام رو گرفتم روم نمیشه به خودم بگم مسلمون ولی می تونم به خودم بگم انسانیت رو حفظ می کنم
    البته ما که بخاطر شما همون اول کار ریپورت رو زدیم
    گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد