قضیه این که میگید دوتا 2 افلاین نداره چیه؟ والا من که مشکلی ندارم بدون اینترنت هم میتونم با بات بازی کنم .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فکر کنم یه جای حرف و منظورتونه نفهمیده باشم یا اینکه حرفه شما غلطه ?
قضیه این که میگید دوتا 2 افلاین نداره چیه؟ والا من که مشکلی ندارم بدون اینترنت هم میتونم با بات بازی کنم .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فکر کنم یه جای حرف و منظورتونه نفهمیده باشم یا اینکه حرفه شما غلطه ?
موفقیت برای اشخاص کم ظرفیت , مقدمه گستاخی است ... !
Steam iD : lv1amad
pishva (03-29-2016)
اون پست ماله خیلی وقت پیشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الان میشه استیمو گذاشت رو افلاین مود (انلاین مود شما رو از بازی میندازه بیرون) بعد رفت با بات بازی کرد بدون اینکه ترافیک کم شه یا اصلا مودم روشن باشه.
pishva (03-29-2016)
در ضمن تو بازی چند نفره آنلاین creet loby هم میشه ازش استفاده کرد ! ومیتونی >>جیر<< بزنی![]()
pishva (03-29-2016)
داداش من رمز createhero میزنم ولی نمی دنم واسه lvlup و مقدار گلدش چی کار کنم
-lvlup هم که میزنم فقط هیرو خودم lvl میگیره
اگه کسی میدونه بگه![]()
pishva (03-29-2016)
این 2تا فقط برای هیروی اصلی هستن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خب دادا مثلن من razor پیک کردم و بعد با رمز createhero هیروی lion اوردم. چه جوری میشه lion رو lvlup کرد و بهش گلد داد میشه بگی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ممنون :smile12:
pishva (03-29-2016)
-levelbots XThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه اشتباه نکنم برای گلد هم باید -goldbots X باشه(اینو دقیق نمیدونم امتحان نکردم)
اگه میشه کد ورود به بازی رو برای افلاین تک نفره بذارید
pishva (03-29-2016),unforgivens (10-09-2016)
داداش اگه پیدا کردی به منم بگو
من یه دوتا دارم تو استیمم نیست خودش برنامس مال 2013 roshan بین وسط و پایین هست lol چیت میزنم نمیگیره کلن اینطوریه یا من اشتب میزنم
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©