سلام دوست عزیز
من چند ماهه از این سرویس استفاده میکنم هزینه برا من 360 تومن شد بستگی به منطقه داره
خب حالا مزایای این سرویس چیه ؟! اول اینکه سرعت خیلی بالایی از سرور های داخلی (ایرانی) میگیری دوم اینکه از خط تلفن خیلی بهتره چون دیگه مشکلات خط تلفن مثل نویز و فرسودگی سیم کشی نداره سوم اینکه راه اندازی خیلی سریعی داره فقط در عرض 24 ساعت اینترنتت وصل میشه چون لازم نیست به مخابرات نامه بزنن چهارم اینکه این سرویس برای دانلود فایل های پر حجم خیلی عالیه نامحدودش خیلی خوبه به طوری که من در ماه بالای 100 گیگ دانلود میکنم اونم با هزینه 40 تومن در ماه که خیلی به صرفه است
اینم مصرف ماهیانه من :
معایت سرویس هم اینه که سرعت داخلی با خارجی فرق داره جوری که سرعت دانلود از سرور های خارجی برای من با سروس art1 120 kb ـه ولی از سرور های ایرانی 4 - 3 mb بر ثانیه هست هر سرویسی که بخری اینطورینه فقط تفاوت از سرور های خارجیه برای اینکه سرعتت ام از سرور های خارجی یکی بشه مجبوری سرویس تبدیل اینترانت به اینترنت از سایت های pingpass یا godping بخری روی پینگ ام از سرور های خارجی تاثیر میزاره
یکی دیگه از بدی های این سرویس اینه که پینگ ثابتی نداره یعنی با توجه به اینکه سروویس اینترنت اشتراکیه ممکنه پینگ از 60 تا 200 بالا بره البته اکثر وقت ها زیر 200 ـه ولی بازم پیش میاد که پینگت بالا پایین بشه
یکی دیگه از بدی هاش اینه که اگر مداوم دانلود کنی محدودت میکنن و مجبوری 2 تا 8 تومن پول بریزی برای ارتقای سرویس تا سرعتت عادی بشه من معمولا وسط های ماه سرعتم کم میشه و 6 تومن میریزم دوباره سرعتم عادی میشه
اینم یه تست از سرور خارجی و داخلی (سرویس نامحدود art1) :
خلاصه در کل سرویس خوبیه من راضی ام پیشنهاد میکنم بگیری موفق باشی