خیلی زشته لحن حرف زدنت ! فک نکنین یه رنک 4000 دارین یعنی از همه بهترین ! فک کنم یادت رفته روزه اولی که خودت اومدی دوتا الستارز چه وضعی داشتیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
خیلی زشته لحن حرف زدنت ! فک نکنین یه رنک 4000 دارین یعنی از همه بهترین ! فک کنم یادت رفته روزه اولی که خودت اومدی دوتا الستارز چه وضعی داشتیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
منظورشون اینه تا بیشتر به این بازی وابسته نشدن پاکش کنن...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برداشت غلط نکنید.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
IR_Prince (11-23-2015),Mohammad_ai69 (11-23-2015),Soul Keeper (11-23-2015),w3c (11-23-2015)
چی میگی ؟ حالت خوشه ؟ تنظیمی ؟ من ابتدایی ترین سوال ها رو هم جواب میدم تو عمرم کسی رو به تمسخر نگرفتم ، دارم به ایشون میگم اعتیاد این بازی اینقدر زیاده که به کار و زندگیش نمیرسه ، به شما هم هیچ ربطی نداره . هرچی احترام میذاری بدتر میشنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Soul Keeper (11-23-2015),w3c (11-23-2015)
به نظر من اعتیاد clash بیشتره . من الان 2 هفته است 4 دست دوتا2 بازی نکردم . ولی تا دلت بخواد به clash سر میزنم .!!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
به تایپک انواع اعتیاد و درجه هر کدام مراجعه فرماییدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بنده خدا یه سوال پرسید تایپک رفت به بحث های حاشیه ای
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
FCB (11-24-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©