منظورم اینه که توی یه بازی که امروز کردم رنک 6k بود.بقیه بازی ها هم حداقل 5k داشت ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میخواستم ببینم رنکم بالا 5k میوفته یا نه!
منظورم اینه که توی یه بازی که امروز کردم رنک 6k بود.بقیه بازی ها هم حداقل 5k داشت ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میخواستم ببینم رنکم بالا 5k میوفته یا نه!
انشاالله میفته بازی آخر عکسش رو میزارید؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
این بازی یکی مونده به اخره یه بازی بعدش کردم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کریستال رنکش 6k بود ...
![]()
خیر اینجوری نیست اخرین بازی یعنی 10 همین بازی هر avg بودین همون میشه رنک شما 100 تا بالا پایین ، بعضی وقتا هم همون میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من که tbd نرفتم میگید از avg mmr 100 تا پایین تر میوفته!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لول این اکانتم 8 ـه
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©