@ATER
آخه کلا تم اتاق من سبز هست. برای همین ست کردمش. موس پد ریزر موس هم taipan. اسپیکر هم طوریه که led هاش سبزه :دی i love green
البته led های اسپیکر نیم سوز شده یک موقع روشنه یک موقع خاموش
@ATER
آخه کلا تم اتاق من سبز هست. برای همین ست کردمش. موس پد ریزر موس هم taipan. اسپیکر هم طوریه که led هاش سبزه :دی i love green
البته led های اسپیکر نیم سوز شده یک موقع روشنه یک موقع خاموش
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
احتمال 90% خودت تگت رو توی انجمن سبز کردیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فقط دو مدل مکانیکی از وارد شده که یکی 550 هست یکی دیگه 900This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باز هم ارزه خرید پایین
این طور کیبورد ها برای آغازاده هاست بیشتر.
چنتا مدل دیگه هم هست از این کیبورد توی بازار داخلی که چنگی به دل نمیزنه (غشائی با قیمت بالا)
Cherry پنجاه میلون کیلیک
Razer شصت میلون کیلیک
عزیز من شما متوجه هستی 50 میلیون یعنی چقدر؟
شما 3 سال هم هر روز بشینی Dota2 بزنی باز هم بعد 3 سال 50 میلیون هر دکمه رو نزدی!
مدل Logitech G810 Orion Spectrum که تا چند وقت دیگه وارد کشور میشه ، مجهز به Romer_G هست.
کلید های منحصر به فرد Romer-G لاجیتک که فقط در کیبورد های ساخت لاجیتک یافت می شوند که سرعت پاسخگویی بی نظیری دارند و نقطه ی عملکرد (actuation point) این کلید ها 25% کوتاه به سطح کیبورد نزدیک تر از دیگر کلید هاست که برتری لازم را هنگامی که میلی ثانیه ها هم مهم است به شما می دهد. تست شده تا 70 میلیون ضربه، کلید های Romer-G لاجیتک تا 40% از دیگر کلید ها با دوام تر هستند.
لیون کامپیوتر: خرید آنلاین قطعات کامپیوتر |لیست قیمت لپ تاپ و نوت بوک |لیست قیمت تبلت | گوشی موبایل :: Logitech G810 Orion Spectrum RGB Mechanical Gaming Keyboard
بیشتر از 500 ارزش خرید نداره !
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
کی گفته من میشینم فقط باهاش دوتا بازی میکنم؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعد مشکل چیه؟! عمر این کلید ها بیشتر بود از cherry یکی با اختلاف 20 میلیون یکی 10 میلیون که اصلا چیز کمی نیست که بخوایم ازش بگذریم برای یکی که بخواد برای مدتی طولانی کیبورد رو نگه داره مسلما این 10 و 20 میلیون ارزش خودش رو نشون میده
هرکسی نظر خودش رو داره من هم ظاهر ساده و هم نورپردازی G810 رو به K70 ترجیح میدم کلید هاشم که عمر بیشتری داره بنابراین بیشتر میشه ازش استفاده کرد (قیمت G810 الان ارزون تز از K70 هست)
یه نکته ای هم که باید در نظر گرفت در مورد جمله : شما سه سال هم ... اینه که نیازی نیست همه دکمه ها رو 50 میلیون بار بزنم همون یکی دوتا دکمه رو به این شکل خراب کرده باشم خودش مصادف با پایان عمر کیبرد میشه
همین که یکی دو سال بیشتر عمر کنه قیمتش رو هم توجیه میکنه
ویرایش توسط Dav1d : 07-08-2016 در ساعت 06:09 PM
آره. بعدش صادق مجبور شد واسه خودش یک عنوان دیگه با طرح دیگه بزنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته بنفش هم یکی از رنگ های مورد علاقمه
تمام عنوان ها طراحی صادق عزیز و همچنین پوستر های مسابقات و.. خلاصه کارش حرف نداره. بی منت هم هست
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©