نقل قول نوشته اصلی توسط Milad._.R نمایش پست ها
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما با محدودیت لذت میبری ، دلیل نمیشه بقیه از محدودیت لدت ببرن !

در پست قبلی گفتم ، دوتا از قدیم بازی تیمی بوده و هست ، شما باید تیم تشکیل بدید و بازی کنید ، هر وقت لدت تیمی بازی کردن hots از لدت تیمی بازی کردن دوتا بیشتر شد ، اون موقع بگید بهتره

وضعیت برگزاری مسابفات و استقبال مردم ، از قدیم تا حال و اینده ، همه چی رو مشخص میکنه

حالا شما باز حرف خودتون رو بزنید ، شبیه کسانی که ادای روشنفکرارو در میارن میگن این فیلم یا موسیقی خاصه ، مردم نفهمن و درکش نمیکنن

بخدا من دارم اینارو میگم چون خیلی مدت پیش عیییییین شما فک میکردم. از همه ی بازی ها به جز Dota 2 بدم میومد. تنها دلیلم این بود که هیروهای Dota قابل خرید نیستن و همه آزادن. الانم دیگه بحث نمیکنم فقط دارم میگم این ذهنیت رو دور کنید از خودتون که چون فلان بازی به اصطلاح P2W هست دیگه ارزش بازی کردن ندارن.

نقل قول نوشته اصلی توسط Apdentist نمایش پست ها
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
lol? شما میگی pay to win جلو پیشرفت رو نمیگیره؟ واقعا این جمله خنده دار بود.. بازی که بشه با پول هیرو باز کرد به درد عمه سازنده میخوره فقط.

فک کنم سایت راجع به دوتا-دوتا2 باشه میلاد هم باید طبیعتا بدش بیاد کسی راجع به بازی های دیگه توی انجمنش بحث کنه.!
آره. میگم راه پیشرفت همیشه بازه
اتفاقا" به نظرم میلاد به عنوان یه مدیر اصلا" نباید بدش بیاد فقط چون من دارم از یه بازی دیگه حرف میزنم.