نظر سنجی برای اهدای جوایز به کاربران فعال سایت

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 15

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #7
    FCB
    FCB آنلاین نیست.

عنوان کاربر
    مدیر ارشد
    شماره عضویت
    6
    یوزرنیم استیم
    FCB
    اولا که ایده ی خوبی هست اما خب باید بررسی بشه

من که کاملا با حرف میلاد موافق هستم اما به جای اینکه ملاک کار خودمون رو بزاریم تشکر و تعداد ارسال میتونیم امتیاز به موضوع رو ملاک بزاریم !

خب در ظاهر این هیچ فرقی با همون تشکر نداره اما خب تعداد Rate بعلاوه مقدار Rate نمایانگر هست که آیا واقعا تاپیک یا پست Useful بوده یا نه

یک کار دیگه هم که میتونیم بکنیم یک تاپیک باز کنیم بگیم چه کسانی حاضرند در این طرح شرکت کنند...بعد از اینکه به تعداد حدود 10 نفر رسیدیم میتونیم اونها رو با استفاده از مهارتشون در بخش های مختلف تقسیم بندی کنیم.

مثلا من داستان هیرو زیاد میخونم میتونم تو بخش داستان هیرو ها کمک کنم یا دمو زیاد میبینم میتونم بخش دمو ها و مالتی مدیا باشم اما خب من همینجوری کار نمیکنم !

اصل مطلب اینجاست و بستگی داره کسیکه میخواد پست ارسال کنه و جایزه،حقوق،تقدیرنامه چه میدونم از این ها بگیره چقدر بخواد؟ مثلا نگه من میتونم بخش دمو رو راه بندازم اما هر ماه 50 هزار تومان میخوام !

جایزه هم اکثر مواقع مؤثر نیست ! شاید 10 نفر باشند واقعا از روی حسن نیت کار بکنند و خدا وکیلی هر چی بدی کمشون باشه اما خب آدم ها متفاوت هستند نمونش همین فروشندگان بتا کی ! (آدم بی شرف تر از اونا پیدا میشه؟)

نکته دیگری هم که مهمه باید دید که اصلا طرف آدم خوبی بود خوب هم کار کرد جایزش رو هم گرفت فردا نیاد ادعا بکنه من از فلان مدیرتون بهترم پس من رو مدیر کنید و یک سری بحث های دیگر

از طرفی ما اگر تمام جوانب رو هم + بگیرم باید دید مدیران بخش ها چه نظراتی دارند؟ خب هر چی باشه اونا به خاطر هر آموزش یک موشون سفید میشه و هاردشون میسوزه

در کل این اقدام جوانب زیادی داره که باید روی تک تک اونها کار بشه
    ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست می‌یابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.

- جبران خلیل جبران

2. 2 کاربر مقابل از FCB عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

Karawana (02-06-2013),MasteR (02-05-2013)