قبل رنگو میگم من الان از گیم ۳ رفته رو High میخوام بدونم میره رو vhs چون 3 4 بازی بعدشم رو high هستم هنوزThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
قبل رنگو میگم من الان از گیم ۳ رفته رو High میخوام بدونم میره رو vhs چون 3 4 بازی بعدشم رو high هستم هنوزThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فعلا وقت داری . ببین اگه تا 15 گیم اول رو یک براکت ثابت شد رنکش هم از همون رنج شروع می شه که واضحه اما اگه نوسان داشت (بعد از 10-12 تا بازی اول ) معمولا از اون براکت پایینی که نوسان داره رنک شروع می شه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مگر اینکه تو سیستم جدید تغیر کرده باشه . در کل فعلا وقت داری ...
TheNiGhTwOLFs (09-08-2016)
RnGpLayer101998 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 StatsThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این اکانت چند روزه دارم بازی میکنم . از high شروع شد و رفت تو vhs موند . احتمالا هم دیگه پایین نمیاد . اگه خوب بازی کنین تو گیم رنک مخفیتون افزایش پیدا میکنه که تو ارتباط مستقیم با skill bracket ـه .
مثلا برای رول کری gpm , expm, net worth, last hit , kda hero damage , building damage , زدن روشان و فاکتور های دیگه
برای ساپورت : وارد و کوریر و اسموک خریدن . داشتن اسسیست بالا . دیوارد کردن وارد های حریف ( این مورد خیلی مهمه . ) پول کردن . استک کردن . مدت زمانی که هیرو های حریف رو دیزیبل کردین . هیلی که به هم تیمی هاتون دادین . بسته به هیرویی که بازی میکنه این چیز ها فرق میکنه .
و و و ...
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
samdeloges (09-08-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©