کلا نرمال با هم سطح خودت میندازه !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مثلا من آیدی 6k دیدم که تاپ واچ بوده ولی آیدی 6k هم دیدم که توی بازی روبه روی من بود کل افراد توی بازی رنکشون 4k بود!
کلا نرمال با هم سطح خودت میندازه !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مثلا من آیدی 6k دیدم که تاپ واچ بوده ولی آیدی 6k هم دیدم که توی بازی روبه روی من بود کل افراد توی بازی رنکشون 4k بود!
خوب رو چه حسابی طرف که 6k هست رو میندازه با 4k ? یعنی بر حسب ns یا hs میندازه ؟ یا تروفی و این مسائل ؟ کلا این قضیه نرمال مچ ها رو درک نمیکنه بر چه اساسی حریفتو انتخاب میکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
avrg چند باز شد تو گیم اول tbd؟ چه قدر طول کشید باری رو 6k?This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پست رو درست بخونThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من کی گفتم رفتم رو 6k ?:\
نه پارتی نبود گیم نرمال بود ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته از روی سطحه بازیش در مون حد 4k بود !
TheNiGhTwOLFs (09-11-2016)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اها اشتباه کردم
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©