Poof deals its damage twice, once at the cast location and once at the destination point.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This means when casting on self can deal up to 160/200/240/280 damage at one location
Poof deals its damage twice, once at the cast location and once at the destination point.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This means when casting on self can deal up to 160/200/240/280 damage at one location
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من 4 دست بردم تو حالت سینگل ولی بازم درست نشد بعد اصلا لول بالا نمیره همون 1 مونده حتی xp لول هم بالا نمیره !!
امكان نداره!!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteمطمئنيد گيم ها حساب بودن؟؟ نميدونم بايد گيما رو ببينم آيدي بديد
خب وقتي بن باشيد xp نميده لول بالا نميره
دوستان بيايد كمك ميگن ٤ تا گيم Lp بردند ولي هنوز بن هستند![]()
ویرایش توسط samdeloges : 09-18-2016 در ساعت 12:43 PM
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
شاید 3بار بن شدن . من 4 ماه پیش روی اشتباه خودم که مشکل اینترنت داشتم ولی اصرار به بازی کردن 2 بازی پشت هم آباندون کردم حالا نمیدونم ریپورت هم شدم یا نه ولی 4 یا پنج تا بازی توی lp بردم تا عادی شد . همون جا تعداد برد هایی که برای خروج از lp لازمه رو مینویسه .فکر کنم اگه پشت هم آباندون یا ریپورت بشی جریمه تعداد برد به صورت تصاعدی اضافه میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
يعني ميگيد دوباره توي گيم هاي Lp هم بن شدند؟؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ممكنه!! ولي توي عكس اوليه يه گيم نيازه!!
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
فکر کنم هفته ای 1 اباندون جریمه ای نداره ولی از بار دوم 2 تا برد و اگه بیشتر بشه میشه 3 تا یعنی 2 برد + 3 برد . این جریانی که توی پست قبلی نوشتم مال 3.5 ماه پیشه که توی 1 روز سه بار مجبور به اباندون شدم و 5 یا 6 تا برد جریمه شدم .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه کاستوم مودی هست که مثل بازی نرماله
ولی هیروها اسپل های هیرو های دیگه رو دارن
اسمش چیه ؟![]()
فک کنم legends of dotaThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
bayani (09-18-2016)
انگار این نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ability draft
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©