از این تریبون استفاده میکنم و تولد @Viper رو تبریک میگم
رنک یکی از مالک های اصلی این بازی هستش و یک جورایی به شما در این بازی هدفی میده . و نمیشه بیخیالش شد مگر اینکه دورهمی چندتا دوست باشید و بازی کنید براتون مهم نباشه چون تکی نمیرید بازی . اما کسی که تنهاست خودتونم تجربه کردین توی رنک نسبتا بالا رو ، بازی جذاب تر و لذت بخش تر خواهد بود توی پست های مختلف ما نیز اشاراتی کردیم که اگر سطح بازیکن هرچقدر باشه نهایتش با ایدی جدید 100-200 تا بالا پایین رنک داده میشه اما ایدی جدید برای کسانی هستش که در ایدی قدیمی تر زمانی که رنک اومد اطلاعات کافی ازش نداشتن به عنوان مثال خود من . و همینجوری بازی کردن و چه بسا شما طی چند سال بعد یا حتی چند ماه بد تجربه بهتری نسبت به قبل دارید و این باعث میشه رنک بهتری در ایدی جدید بدست بیارید اما بارها هم گفته شده که انتظار معجزه نیز نباید داشت .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
FCB (11-19-2016)
ببینید مشکل اینجاست امثال rtz و miracle که smurf 7k دارن و دیگه با اکانت اصلیشون بازی نمیکنن اینه که دیگران اونارو میشناسن و بهشون اعتماد دارن میزارن بیان coreThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ما اگر core گیرمون بیاد support ـه احمقه :دی ببینید من اکثرا ۹۰٪ مواقع carry که باشم چون بعد از offlane تیم مقابل پیک میکنم و میدونم باید چی پیک کنم توی lane هیرو حریف رو kill میکنیم. حالا بسته به سطحش تعداد داره ۱ بار ۲ بار ۳ بار و...
ساپورتای من که میبینن اینطوریه lane رو خالی میکنن میرن... به عبارت دیگه جو گیر میشن! بعدشم طرف مقابل عصبی شده و به دیگران میگه بیان یا هیروش هیرویی که اگر 6 بشه بیشتر فشار میاره مثل timber بعد میان سراغ منو منم می میرم. در این مواقعست که Babyrage is real :دی
من ۹ تا wain streak داشتم تو رنک اکانت اصلیم هنوزم میتونید برید ببینید هست. اونم ۶ ۷ تا هیرو مختلف همشونم carry! بحث سر اسکیل یا مهارت نیست چون ثابت شده است...تاپیک مجموعه ریپلی های حرفه ای دوتا 2 - by FCB هست که البته برای خوشی دل خودمه
بحث سر اینه من میخوام با کمک دوستانی که مشتاق هستند و اطلاعات دارند مثل @Mohammad_ai69 بتونیم یکجور از این matchmaking سر در بیاریم بعد بقیش رو که دیگه بازی میکنیم. نه اینکه 1k 2k باشم انتظار 7k 8k داشته باشم.
اینارو گفتم اگر یک وقت می بینید ما داریم بحث mmr میکنیم حالا چه با محمد چه با دیگران بدونید قضیه اینطوریه.
بعد اصلا این صحبتها به نفع همست. و هرچی باشه بهتر از پرسش های خصوصی یا بحث در مورد آب و هوا تو انجمن دوتا هست. نمیگم اینا به کل نباشه نه اما غالب انجمن هم نشن
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
bayani (11-21-2016),erebor (11-20-2016),Mohammad_ai69 (11-19-2016),Slayer (11-19-2016)
به دنبال صحبت محمد @FCB هم بگم ما این همه تلاش میکنیم ( مطالعه پرسش و تست ) و اگر میایم چه درست چه اشتباه در انجمن میگیم تا باعث بشه بحثی در این مورد صورت بگیره و اگ حرف من اشتباه بود دوستانی که بیشتر توی این زمینه اطلاعات دارن ، این تست یا حرف من رو تصحیح میکنن و کاربران دوتاباز تجربی خوبی رو کسب خواهند کرد بارها شده خودم اکانت زدم برای تست وگرنه ته تهش 100 تومان بدن برای 4.5 . اگر می خواستم صرفا برای پیشرفت فردی باشه در پیام های خصوصی به هم میگفتیم و یا ترفند ها یا تجربیات را برای خودمون نگه می داشتیم شما برو از افرادی که 5k به بالا هستن بپرس چه کنم که رنکم بره بالا . تا دوستت نباشه فقط فقط چرتو پرت تحویل میده که مبادا باعث بشه راهنمایی اون فرد باعث بالا بردن رنکتون بشه . به نظرم این بحث ها بسیار در انجمن لازم و مفیده . بعضی از پست ها و تاپیک ها واقعا مفید و کمیاب هستن شاید کمتر سایت خارجی یا ایرانی پیدا بشه که به این شفافی در این موارد بحث کنند
FCB (11-19-2016)
کاملا درسته. عین واقعیته. البته اونایی که به قول معروف ریگی به کفششون هست که شامل ۹۰٪ شون میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
من کاملا با BKB موافقم تا زمانی که سطحتون به اون رنک مورد نظر نرسه امکان نداره با هزار تا اسمورف هم بهش برسید،باید بازیتون در اون سطح باشه.
هر چند که الان دیگه 5k هم مالی نیست
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
♀♠♥ßKß♥♠♀ (11-20-2016)
با پشتیبانی مخابرات درست شدم به هم شماره دادیم که با هم دوست شیم گفته که خودم مخصوصا پیگیر اینترنتتم چون زمانی گیمر بوده
dark druid (11-20-2016),Viper (11-20-2016)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لطفا دفعه بعد که باهم قرار گذاشتید ، بهش بگو چرا برای بعضی از کسانی که مخابرات دارن سایت uupload.ir که سرورش ایرانه، فیلتر نشون میده ؟!
مثل @dark druid
تست
@dark druid
بخاطر dns که توی خود مودم و isp براشون گذاشته شده . اگر در مودم dns رو از روی اتوماتیک برداره و دستی یک dns بهش بده احتمال خیلی زیاد مشکل حل میشه چون از ای پی نیست و با خاموش روش کردن ای پی عوض میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.................................................. .................................................. ...
جک ترین comeback عمرم . tech مین میکاشت من هوک میکردم به همین سادگی comeback رقم خورد اما صحنه ها رو ببینید خیلی خنده داره ( pudge خودمم ) . جالبیش اینکه networth بیشتر از همه دارم اینم از کری ها
https://www.dotabuff.com/matches/2790143942
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©