درووووود !
مطمئنا شما از اون دسته Player هایی هستید که دوست دارید همه چیزو مفتی داشته باشید بدون اینکه 1 ریال پول بدیدخب من اینجام که ارزوتونو بر اورده کنم
قبلش یه چیزی رو بگم که شما در این روش ست های Default رو Edit میکنید ! یعنی هیچکس قادر نیست که ست های شما رو ببینه تنها روشی که میشه ست های شما رو دید اینه که شما از بازی فیلم بگیرید و به اشتراک بزارید یعنی خیالتون از بابت Ban و ... راحت باشه چون من اول Security رو در نظر میگیرم بعد اقدام میکنم یعنی ریسک پذیر نیستم
خب خیلی حرف زدیم بریم سراغ اموزش !
اولین کاری که باید بکنید اینه که یه Backup از Dota 2 beta بگیرید .
داخل G:\steam\steamapps\common\dota 2 beta\game یه فولدر خالی ایجاد کنید (اسمشو هرچی گذاشتید مشکلی نداره)
به ادرس C:\steam\steamapps\common\dota 2 beta\game\dota برید و gameinfo.gi رو با ++Notepad باز کنید و طبق تصویر زیر این فایل رو Edit کنید.
***اون 2 تا مستطیل رو به فایل اضاف کنید و اسم فایلتون رو جلوش بنویسید***
برنامه VPK Creator رو دانلود کنید
لینک دانلود | اپلودر Dotabaz
وارد فولدر برنامه بشید .
داخل فولدر یک فولدر خالی وجود داره بنام pak01_dir . داخل این فولدر هرچی Skin و ... ( Models , Materials , Scripts و ... ) دارید رو داخل این فولدر بریزید و Create vpk-archive from pak01_dir folder رو اجرا کنید . زمانی که Bat رو اجرا کردید یه فایل با پسوند vpk. داخل فولدر برنامه ساخته میشه که باید بریزیدش داخل اون فولدری که داخل C:\steam\steamapps\common\dota 2 beta\game ساختید .
حال یک مثال میزنم که برای همه جا بیوفته و مشکلی براشون پیش نیاد و بدونن که این روش جواب میده .
من ست PA که Arcana هست رو گرفتم الان میخوام نصبش کنم . داخل فولدر این ست چند تا فولدر دیگه وجود داره که میتونید داخل عکس زیر مشاهده کنید :
تمام این فولدرا رو باید بریزید داخل فولدر pak01_dir به این شکل :
حال ما میخوایم این ست رو به vpk تبدیل کنیم که با فایل bat که داخل فولدر برنامه هست اینکار رو انجام میدیم . روی Create vpk-archive from pak01_dir folder کلیک میکنیم تا فایل vpk ساخته شه .زمانی که ساخته شد همچین فایلی رو مشاهده میکنید :
این فایل رو باید بریزید تو همون فولدری که داخل فولدر game ساختید بریزید .
حال ست شما امادس . کافیه وارد بازی بشید و لذت ببرید .
اینم 2 تا اسکرین از ستی که من ریختم :
تشکر یادت نره

LinkBack URL
 LinkBack URL About LinkBacks
 About LinkBacks 

نوشته اصلی توسط آرشام
 نوشته اصلی توسط آرشام

که فیلترم نیست
 که فیلترم نیست