ببینید مشکل اینجاست امثال rtz و miracle که smurf 7k دارن و دیگه با اکانت اصلیشون بازی نمیکنن اینه که دیگران اونارو میشناسن و بهشون اعتماد دارن میزارن بیان core
ما اگر core گیرمون بیاد support ـه احمقه :دی ببینید من اکثرا ۹۰٪ مواقع carry که باشم چون بعد از offlane تیم مقابل پیک میکنم و میدونم باید چی پیک کنم توی lane هیرو حریف رو kill میکنیم. حالا بسته به سطحش تعداد داره ۱ بار ۲ بار ۳ بار و...
ساپورتای من که میبینن اینطوریه lane رو خالی میکنن میرن... به عبارت دیگه جو گیر میشن! بعدشم طرف مقابل عصبی شده و به دیگران میگه بیان یا هیروش هیرویی که اگر 6 بشه بیشتر فشار میاره مثل timber بعد میان سراغ منو منم می میرم. در این مواقعست که Babyrage is real :دی
من ۹ تا wain streak داشتم تو رنک اکانت اصلیم هنوزم میتونید برید ببینید هست. اونم ۶ ۷ تا هیرو مختلف همشونم carry! بحث سر اسکیل یا مهارت نیست چون ثابت شده است...تاپیک
مجموعه ریپلی های حرفه ای دوتا 2 - by FCB هست که البته برای خوشی دل خودمه
بحث سر اینه من میخوام با کمک دوستانی که مشتاق هستند و اطلاعات دارند مثل @
Mohammad_ai69 بتونیم یکجور از این matchmaking سر در بیاریم بعد بقیش رو که دیگه بازی میکنیم. نه اینکه 1k 2k باشم انتظار 7k 8k داشته باشم.
اینارو گفتم اگر یک وقت می بینید ما داریم بحث
mmr میکنیم حالا چه با محمد چه با دیگران بدونید قضیه اینطوریه.
بعد اصلا این صحبتها به نفع همست. و هرچی باشه بهتر از پرسش های خصوصی یا بحث در مورد آب و هوا تو انجمن دوتا هست. نمیگم اینا به کل نباشه نه اما غالب انجمن هم نشن