من رو لپتاپ تست کردم،بیشتر از 10 تا ست + چنتا arcana و حتی map و ...
مشکلی ندیدم!
من رو لپتاپ تست کردم،بیشتر از 10 تا ست + چنتا arcana و حتی map و ...
مشکلی ندیدم!
the_baltazar (11-20-2016)
بله .. یادم رفت بگم که به جز هیرو ها میشه افکت و مپ و کریپ ها و Courier و .... رو تغییر دادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Deuce (11-20-2016)
چنتا ایتم میشه دودر کرد؟
هر چ قدر که دوس داری !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مثلا ست Pudge میریزی اسم فایل میشه pak01_dir.vpk . اگه میخوای دوباره یه ست یا ایتم یا هر چیز دیگه ای بریزی اسم فایل رو به pak02_dir.vpk تغییر بده و بریز داخل فولدری که داخل game ساختی .
A_W_Z_2 (11-21-2016)
سلام.دمتون گرم من ارکانا lc باز کزذم ولی چرا تو ایتما نیستش.یه نمیشه گذاشت تو پروفایل.البته میدونم سوال عجیبی بود ولی ذهنم درگیر کرد.ممنون اگه جواب بدین.
بچها یه چی بگم.قبول کنین اخه جه فایده داره ست باشه ولی کسی نبینه؟ولی جالب بود دمتون گرم.
فقط 1 ست رو میشه باز کرد یا چند ست همزمان هم میشه؟
ویرایش:نظرات بالا رو ندیده بودم.
خیلی ممنون دوست عزیز بابت این آموزش،تازه میخاستم آرکانا sf بگیرم.
ویرایش توسط pishva : 11-21-2016 در ساعت 02:23 PM
Sharingan (11-21-2016)
سلام ست هاي مختلف رو ميتوني هم زمان استفاده كنيThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from my iPhone using Tapatalk
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (11-21-2016)
اول اموزش گفتم که شما ست های Default رو Edit میکنی که یه جور mod محسوب میشه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما میتونی بری 30 دلار بدی ست بخری که همه ببینن یا در یک کلام دست به جیب شی !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط the_baltazar : 11-21-2016 در ساعت 02:42 PM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©