چند وقت پیش حواسم نبود اشتباها دوتارو دیلیت کردم و یادم اومد بکاپ هم ندارم اگه همچین مشکلی براتون پیش اومد این نرم افزار ریکاوری بهترین انتخابه کار باهاش هم راحته
MiniTool Power Data Recovery 7.0.0.0 All Edition بازیابی فایل حذف شده
چند وقت پیش حواسم نبود اشتباها دوتارو دیلیت کردم و یادم اومد بکاپ هم ندارم اگه همچین مشکلی براتون پیش اومد این نرم افزار ریکاوری بهترین انتخابه کار باهاش هم راحته
MiniTool Power Data Recovery 7.0.0.0 All Edition بازیابی فایل حذف شده
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
Mohammad_ai69 (11-23-2016)
اگر میشه دوتا 2 رو باهاش برگردوند یک تاپیک جداگانه براش ایجاد کنید که هم برنامه باشه هم اموزش کار کردن باهاش .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با تشکر
دارم همه سعیمو میکنم کاملا دیتا هارو برگردونده ولی بازی رو اجرا نمیکنه یعنی استیم نمیشناستش به زودی مشکلو حل میکنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
--------------------------------------------
gg نشد فایلارو ریکاوری کرد کامل ولی استیم نمیشناسدش
ولی در کل نرم افزار خوبیه کار باهاش راحته
ویرایش توسط samdeloges : 11-23-2016 در ساعت 02:48 PM
Audrey Hepburn
دستت درد نکنه اما مشکل همون دوتا بود خود من هم بخاطر ورکشاپ دوتا برام خذف شد اما از بچه ها گرفتم وگرنه ۸ گیگ زیاده برای افرادی که سرعتشون زیر ۳۰۰ kB هستشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مشکل استیمه من انواع راه هارم امتحان کردم ولی نمیشناسه گیموThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteبدون دوتا2 شدم چون بکاپم ندارم حالا چیکار کنم؟؟
Audrey Hepburn
کل فایل رو که برگردون بعد قسمت دوتا 2 رو جدا کن بذار کنار . بعد برو استیم جدید دانلود کن و فایل های دوتا 2 رو بریز توی استیم جدید ! شاید اینجوری بشناسه یا فایل های ناقص رو دانلود کنه که کم میشه اینجور حجمش . این تست هستشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این کارو کردم ولی نشدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طوری نیس بکاپ هامو ریکاوری میکنم
Audrey Hepburn
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©