توی ویندوز task manager رو بیارد و توی تب که با عکس مشخص کردم ، برید بعد دور تعداد خون های هسته رو براتون کشیدم اونجا متوجه میشد چند تا هسته دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پنهان کننده: عکس مربوط
توی ویندوز task manager رو بیارد و توی تب که با عکس مشخص کردم ، برید بعد دور تعداد خون های هسته رو براتون کشیدم اونجا متوجه میشد چند تا هسته دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پنهان کننده: عکس مربوط
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
افتضاحه 😒
Sent from my SM-G7102 using Tapatalk
زندگــــِ مـن فقـــط یـک بــآزی بود
حــــیف دســــته بازِیــــ
دســــت بد کســــی افـــ ـــ ـتــاد
اینم حداقل سیستم مورد نیاز دوتا 2 :
Processor: Dual core from Intel or AMD at 2.8 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: nVidia GeForce 8600/9600GT, ATI/AMD Radeon HD2600/3600
DirectX: Version 9.0c
Network: Broadband Internet connection
Storage: 15 GB available space
Sound Card: DirectX Compatible
vonarian (11-29-2016)
البته سخت افزار پایین تر هم میخوره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from my K00E using Tapatalk
اینو خود سازنده بازی گفته من از منبع گفتم از خودم نبوده اگر کسی پایین تر رو چک کرده من اطلاع ندارمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
vonarian (11-30-2016)
بله اطلاع دارم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خواستم نگرانی کاربران با سخت افزار پایینتر رفع شه.
همینجوری محض اطلاع عزیزم.
Sent from my K00E using Tapatalk
Mohammad_ai69 (11-30-2016),vipereza (12-01-2016)
داشتی باهاش چیکار میکردی صد در صد زدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویندوز کامپیوتر ات چیه اگه سون باشه که احتمالا تک هسته ایه cpuات ولی اگه ویندوز 8باشه اون پایین اش نوشتهcoreجولوش یه عدد داره اون تعداد هسته های cpuات هست
اگه نظر منو میخای با این سیستم نمیشه از دوتا دو لذت برد بیا همین دوتا1 خودمون رو بازی کنیم جی پلی نصب کن ایدی بده اد کنم
vipereza (12-01-2016)
هیچ کاری نمیکردم - رو دستکاپ بودم با یک فایرفاکس بازThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
sevene
id : reza_tsunami
زندگــــِ مـن فقـــط یـک بــآزی بود
حــــیف دســــته بازِیــــ
دســــت بد کســــی افـــ ـــ ـتــاد
اینم شماره منه وقت کردی تو تلگرام اد کن گاهی وقتا هماهنگ کنیم برم بازی کنیم09194875344This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
vipereza (12-01-2016)
سلام
من نتم از مخابرات قطع شد بعد از ۵ دقیقه تونستم برم تو بازی
فکر کنم بن شدم
الان نمیتونم all randomهم یازی کنم
لطفا کمک کنید
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©