خوب بیس کاملش که دستکاری نشده ! اما بسیاری از چیزا که مربوط به بیسیک بازی هستش تغییر کرده . من از شما سوالی دارم
همه ما هیروهای جدید رو به یاد داریم وقتی اومد یک سری تغییرات در هیرو ها هم داده شد یا نرف یا باف شدن که کاری نداریم یک سری ایتم ها تغییر و حتی اضاف شد اما حداکثر حجم دریافتی چقدر بود ؟ زیر 1 گیگ که اگر به من باشه میگم به 900 هم نرسیده .
اما الان که نزدیک به 4 گیگ کدینگ جایگزین کدهای قبلی اولیه بازی ( ریبورن ) شده چی ؟ اینها یک اپدیت و تغییرات ساده و هیرو جدید هستن ؟ فکر نکنم
در صورت که خیلی خودشو بکشه 500 مگ اضاف میشه و مابقیه جایگزین هست
چرا کامبک جالب نبود ؟ تیم feed میدن بعد کری بره فارم کن بعد کامبک کنه جالب نیست ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من به خودم نمیگیرم بازیم در هر سطحی باشه قبولش دارم نه کم نه زیاد . من هم نگفتم برای دیگران اسونه برا من سخته ، همین امکاناتی که برای من و شما داره برای دیگران هم داره ولی من اینو میگم در ورژن های قبل : تفکر ، تجربه و مهارت حرف اول سطح یک فرد رو میزد و یک نوعی میتونست بازی رو برگردونه . اما الان اگر یار شما feed داد و شما هرچیم تجربه داشته باشی کامبک تقریبا غیر ممکن خواهد بود
در لول اپ شدن علاوه بر اپدیت اسکیل هاتون یک سری امکانات مثل attck speed و.... اضاف شده که وقتی یار شما یا بنا به هر دلیلی خود شما بد لول اپ شده باشید و بخواین کامبک کنید بازی رو براتون امکان پذیر نخواهد بود یا خیلی مشکل میشه نه اینکه به صفر رسیده بلکه مشکل خواهد شدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote