تماشای فیلم دیگران چقدر نت مصرف میکنه؟؟
تماشای فیلم دیگران چقدر نت مصرف میکنه؟؟
دوستان بعد از اپدیت کسی همچین مشکلی داره : http://uupload.ir/files/oi5_ddd.png
من با چنتا هیرو بازی کردم چنین مشکلی ندیدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شاید فقط مخصوص اسپکتر باشه
حالا کارم میکنه این باگ؟:d
نه .. این فقط توی watch بوجود میاد . هر بازی که میبینم یه هیرو اینطور میشه .... توی بازی های خودم اینجوری نمیشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اره منم توی واچ دیدم اینطوری بشه ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
---------------------
از دیروز تا حالا من 400 مگ آپدیت کردم و آپدیت 600 مگی نیومده که !
بعد از 6.1 گیگ ---- حدود 700 مگ آپدیت اومده ( روی هم رفته)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Slayer (12-15-2016)
Tc چقد نرف شده !
عملا اسکیل 1ش بدرد نمیخوره !
توی محوطه ای که مین اثر میکنه نمیشه مین گذاشت !
3ش خیلی خوبه ...
شما دوتا التيميت داري؟؟!؟!؟ كلي اسپكتر چه شودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باگ دادن وسطش دوتا٢ بوده
ولي هنوزم ميگم خيلي جالب شده بازي باگ كه هميشه بعد پچ هاي سنگين جديد زياده
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
دوستانی که مشکل fps در پچ جدید دارن این راه حل رو تست کنن :
طبق عکس شماره 1 روی ایکون دوتا 2 کلیک راست کنید و properties رو بزنید
پنهان کننده: عکس شماره 1
وارد صفحه جدید که شدید طبق عکس شما 2 در سربرگ اول set launch options رو زده
پنهان کننده: عکس شماره 2
و طبق عکس شماره 3 دستور dx11 -high- را وارد و اوکی کنید
پنهان کننده: عکس شماره 3
حالا دوتا 2 رو اجرا کنید و توی top watch یه بازی ببینید که ایا مشکلتون حل شده یا خیر
موفق باشید .
bayani (12-16-2016),FCB (12-22-2016),reza11 (12-16-2016),samdeloges (12-16-2016)
تفاوت high network و low network بجز حجم توی چیه ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©