زير امضاي ميلاد يه سايت آپلود هست عكس هاي پريده رو ميتونيد اونجا بذاريد
بعدشم ١و٣ نه بايد بنويسي ٣و١ d:![]()
زير امضاي ميلاد يه سايت آپلود هست عكس هاي پريده رو ميتونيد اونجا بذاريد
بعدشم ١و٣ نه بايد بنويسي ٣و١ d:![]()
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
دیشب چند تا از عکسا Delete شد الان اوکی میکنم . منظورم این بود که جفتشونو اپ کنیم ولی اولین اسکیلی که باید گرفته شه 3 هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط the_baltazar : 12-16-2016 در ساعت 09:29 AM
ولي من منظورم از ٣و١ بجاي ١و٣ چيز ديگه اي بود! اوني كه بايد مطلبو ميگيرهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
گیر دادیا داداچ از قدیم گفتن مهم نیتهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
سلام داداش یه سوال اگه مانکی با اول شیشش ultra kill بگیره بعد بره واسه rampage ولی یه نفر ks کنه اون موقع باید چیکار کنه؟![]()
حرفتو نفهمیدم .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منظورت از ks چیه ؟ همه چی رو خلاصه نکنید که !![]()
Evil Geniuses
حالا رمپیج یا اولترا چ فرقی داره مهم برد تیمهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteمنم چندبار kill steal کردن ازم نامردا رمپیج نشده
Mohammad.S (10-26-2020)
دعا به درگاه خدا و طلب بخشش برای زندگی اخروی فرد گناهکار , شخصا این کار رو گناه تلقی میکنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یک هفته زندانی شدن توی جهنم فکر کنم کفاف بده![]()
Evil Geniuses
در چنین لحظه ای شما باید فورا ایتم های خود را مقابل شخص Ks کننده قرار داده و سریع Deny کنید(فقط حواست باشه ایتم هاتو بر نداره که کار خراب میشه)سپس عبارت GG go end رو to all تایپ کرده و با عطش سیری ناپذیری به فید دادن دشمن مشغول شوید و بعد از هر فید به هم تیمیهای خود ناسزا بگویید اما یادتان باشد از بازی خارج نشوید زیرا وظیفه شما اینست که تا میتوانید ان بازی را برای شخص Ks کننده جهنم کنید تا دفعه اخرش باشد Rampage شما را Ks میکند.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در پایان بازی رو به شخص Ks کننده کرده و بگویید: I'm going for another game,come if u dare
البته استراتژی های متفاوت دیگری هم وجود،اگر به راهنمایی بیشتری نیاز داشتید در پستی دیگر اعلام کنید.
Regards
Subspecialty of mess from DotA university
![]()
Mohammad.S (10-26-2020)
سلام.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فکر کنم من گرفتم
همون 3و1 خودمون بهتره![]()
Amin_AssAssin (12-20-2016),samdeloges (12-16-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©