۱.۵ k که داغونه داداش یه اکانت دیگه بساز جان منThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
جدا؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چند خوبه
گفتم ک من فق نرمال بازی میکنم لول بیاد بالا
۳k به بالا خوبه یعنی ۳۰۰۰ هزار به بالاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
داداش رنک بالا نشونه خوب بودن بازی نیست من کسایی رو دیدم در این چند سال که رنک 7k داشتن اما بلد نبودن ulti انتی میج به چه دردی میخوره..... اما کسایی رو دیدم که با 1k رنک با روبیک رمپیج گرفتن
reza11 (12-17-2016)
سرعت دانلود پایینه حال نمیده
دوس داریاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اتفاقا دوست عزیز نشانه پلیر بودنه ، اون فردیم که میگی 7k بود اکانت خریده عزیزمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
reza11 (12-17-2016)
هنوز بعد این همه سال میدونم کی اکانت میخره کی نمی خره داداش اون طرفم پرو بود اما بلد نبود با انتی میج بازی کنه اونطرف مدوسا افتاد گفتم آنتی پیک کن نوب نوب بود خوب البته بعضی ها تمرکزشون فقط روی یک هیرو هستش اما به نظر من باید تونست با تمام هیرو ها بازی کرد اونی که رنکش 7 kهستش باید به اندازه رنکش هم بازی بلد باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حالا من قضیه اونو نمیدونم اما قاعدتا رنک 7k چیزی نیست که با spam یه هیرو یا اشنا نبودن با دوتا بدست بیاد چون tbd هم اخرین رنکی که براش تعریف شده 4999 هستش بلخره اینقدر بازی کرده که اطلاعات کافی کسب کنه و یا خریده یا براش بوست کردن یا اینکه اصلا رول کری بازی نمیکردهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Deuce (12-17-2016)
به قول همون کلیپ گیم نتی که توی انجمن هستش من فهمیدم تو رنگ 7500 نوب هم پیدا میشه خخخخخThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©