اول ببین چنتا بازی بن شدی ... به تعدادی که بن شدی باید سینگل درافت بازی کنی و بازی رو ببری *.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اول ببین چنتا بازی بن شدی ... به تعدادی که بن شدی باید سینگل درافت بازی کنی و بازی رو ببری *.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Evil Geniuses
دوستان من ویندوز 10 ام را آپدیت کردم ( نمی دونم ربط داره به مشکلم یا نه)
الان که وارد دوتا دو می شم play dota
را که می زنم بعد چند لحظه ارور matchmaking:can not queue for matchmaking in this time میده
بالای صفجه قرمز می شه دوباره بر می گرده حالت عادی
و همین طوری این داستان ادامه داره مشکل از کجاست ؟
.................................................. ................................................
ویرایش توسط amirehsan : 12-19-2016 در ساعت 05:53 PM
یه ارور مسخره و اعصاب خورد کنه .. برا بیشتر دوتا بازا هم اتفاق افتاده .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ببین اینظوری مشکلت حل میشه !
Evil Geniuses
amirehsan (12-19-2016)
ممنون دوست عزیزThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این کار را چندین بار انجام دادم حل نشد بعد روبرو شدم با اررور VAC
برای حلش یه سرچ زدم تو یوتیوب مشکل از پایه حل شد
راه حل شاید برای دیگران مفید باشه
steam/library/ dota2/properties/local file/verify integrity of game cache
را می زنید یه حدود 3 یا 4 دقیقه کار داره بعد همه چی درست شد
Mohammad.S (12-19-2016)
آقا من یه ایدی ساختم 4k شده. حالا دارم تمام بازی ها رو نرمال میرم
الان مثلا 10 بازی vhs میده 4 تا hs دورباره همینطور در نوسانه تکرار میشه
چرا مثل بقیه vhs ثابت نمیشه ؟
دلیلش چیه دقیق ؟
داداش چطوری؟ کجا باید ببینم چندتا بازی بن شدم بابا من تازه دوتا 2 بازی میکنم نمی دونم چی شد بن شدم فقط یه بار رفتم mm موقع پیک کردن یه مشکل واسم پیش اومد لفت دادم بعد اون اینطوری شدم ؟؟!!؟!؟!؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من خودم الان 2 بازی بن هستم .
Evil Geniuses
samdeloges (12-21-2016),VanQuisher (12-21-2016)
والا منم كه از دوتا كلاسيك اومده بودم اوايل چنتا گيم بات رفتم و از چنتا دوستام پرسيدم بعد رفتم آنلاين بازم گيم اول پينگمو نميدونستم چجوري تنظيم كنم پينگ رفت رو ١٠٠٠ بن شدم نگو كه بدون تمرين رفتي آنلاينThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اونجا كه نوشته play dota توي گيم پايين سمت راست ميزني روش ميري توي قسمت normal match بعد پايينش ميبيني نارنجيه يه عدد اونجا نوشته اين تعداد گيم هاييه كه بايد سينگل درفت ببري
gg
---------
آقا با هم جواب داديما ولي خب من عكس نذاشتم :دي
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
Mohammad.S (12-21-2016),VanQuisher (12-21-2016)
ببخشید یه سوال چجوری fps و کلا سرعت بازی رو ببرم بالا قبل اپدیت خوب بود بعد اپدیت اصلا راحت نمی تونم اسکیل بزنم اینقد fpsپایینه
طبق پست زیر عمل کنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لینک
alia76972 (12-23-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©