یعنی من تو کف build هیرو های sniper-zeus-sven-SK موندمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش : zeus مخصوصا
یعنی من تو کف build هیرو های sniper-zeus-sven-SK موندمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش : zeus مخصوصا
MahdiAttacker (03-14-2015),Rango.IR (03-14-2015),roya206 (05-08-2015),smartmob (03-14-2015)
این تاپیک رو آپ کنید دوستان...
-----------------------------------------------
تا به امروز فقط فکر میکردم clash بعد از آپدیت خوب هست اما دوتا ۲ هم خوبه بالاخره یک بازی مشتی انجام دادم که خیلی چسبید
پنهان کننده: کلیک کنید
بازی تو سرور روس بود با پینگ ۱۱۶ !! عالی بود. روسیه همیشه کمترین پینگ رو واسه من داره. بازی invoker هم سرور روس بود.
۳ تای پایینه من با هم بودن خیلی با شعور بودن هر چی میخواستی ساپورت میدادن.
اوایل بازی بعد از اون فرست بلاد کذایی خخ که تبدیل به دابل کیل شد تیممون خیلی روحیه گرفت. بعدش bh اومد منو roam کنه هم خودشو کشتم هم od رو خخخ دابل شد یادم نیست چی نوشتم اما حرصشون بدجور در اومد.
دوباره بعدش یکبار دیگه هم od رو کشتم که دیگه داستان شروع شد...فکر کنم طرفا ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بازی رو mid میچرخید و هیچکس هیچ lane دیگه ای نبود فقط هم focus بودن رو من ۴ بار مردم وووو بقیه داستان که باید ببینید. :دی
ساعت ۶ صبح هست خخ الان میرم نماز بعدش...
پنهان کننده:
pishva (03-26-2016),the_baltazar (12-22-2016)
Type (Win/Fail/Rampage/skilled play/ThugLife/bug...) + Hero: Win/Skilled play/bug + lifestealer
Game ID: 2762627290
Player Name: Anti Pro | Anti Noob
Heroes: lifestealer
Min Replay: 38:15
Description: pudge-wise??????????
No
lifestealer wise
ProGrammeR
ایدی : 2860957399
هیرو : Faceless Void
صحنه های قشنگی توشه ( با یه بنده خدایی دعوام شد سر Ult زدن خودتون ب بزرگی خودتون ببخشید )
به لطف مانکی خوب فارم کردم جمعشون کردم D:
چرا boot of travlخریدی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اخر گیم بود میخواستم tp کنم بعد ffThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ایدی : 2864501640
هیرو : Phantom Assassin
توضیحات : هیچی والله فقط یه RAMPAGE قشنگ گرفتیم تیم هم عملکردش واقعا عالی بود ! مخصوصا Winter که اگه Dust نمیزد بنده Rampage نمیگرفتم ! حتی اگه خودتون برید Replay رو تماشا کنید کاملا متوجه میشید ! legion با من Duel کرد داشتم Dead میشدم که void سریع رسید 6 کرد ! خیلی بازیه قشنگیه حتما تماشا کنید !
ویرایش توسط the_baltazar : 12-22-2016 در ساعت 07:36 PM
بيا اينم از مانكيThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تحقير شده
حالا هي پيك بدين
Dont pick this mistake
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
واقعا این مانکی هیروی چرتی هست التایمت اش هیچ کار درست حسابی ای نمیکنه اسکیل یک اش هم انچنان بش خوبی نداره اینی هم که میپره بالا درخت حکم یه wardمتحرکه بقیه اسکیل هاش هم بچه بازیه
the_baltazar (12-23-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©