این هیرو فقط اول گیم من دیروز پیک دادم اینو تا اینو رفتم تیم حریف انیگما ارک واردن وایپر اول بازی خوب کیل میگرفتم اما بعدش هیچ کاری از دست ادم بر نمیاد
برای مشاهده کامل و استفاده از تمام امکانات انجمن ثبت نام کنید
این هیرو فقط اول گیم من دیروز پیک دادم اینو تا اینو رفتم تیم حریف انیگما ارک واردن وایپر اول بازی خوب کیل میگرفتم اما بعدش هیچ کاری از دست ادم بر نمیاد
بله دیگه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعضی هیروها early game نسبت به بقیه ضعیف میشن!
وایپر که میترکونه eg.
خداروشکر تا حدودی خوبی نرف شد
* Fixed Jingu Mastery ignoring armor for its lifesteal calculation
* Jingu Mastery counter duration reduced from 15 to 10 seconds
* Boundless Strike critical strike rescaled from 200% to 140/160/180/200%
الان تا حدودی بالانس شده !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آقا این مانکی کینگه چقد باگ داره !
همین الان بود که جلوم یه مانکی کینگ بود ، کچل بود عضاشم نبود ، ولی وقتی استتار میکرد (مثلا تبدیل به کوریر یا درخت و.... میشد) عصاش ظاهر میشد ما میفهمیدیم مانکی کینگه
یه دست هم خودم رفتم ، اسلارک روبرو پرید روم منم همون زمان داشتم میپریدم رو درخت رو هوا بودم ، من همینجوری رو هوا موندم ، رو درختم نبودم وسط زمین و هوا داشتم اتک میخوردم ، وقتی هم دوش تموم شد خوردم زمین استان خوردم کشتنم
ایزی مانکی کینگ![]()
Mohammad.S (12-22-2016),reza11 (12-23-2016)
FCB (12-22-2016),samdeloges (12-22-2016),Slayer (12-22-2016),UnHoLy666 (12-22-2016)
خداییش دهنمون سرویس شد هر گیمی میریم این Monkey king داخلشه
پیشنهاد میکنم این کلیپو ببینید باحاله
لینک دانلود
UnHoLy666 (12-22-2016)
همین کلیپو یه پست بالاتر گذاشتم
البته این نسخه سیاه و سفیدشه شاید باحال تره ؟![]()
Evil Geniuses
عهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منم اینو دیدم گفتم بزارمش :d خداییش سرویس شدیما
یکی از کانتر های خوبش vangefull spirit هست ... با 6اش میتونه مانکی رو از محیط 6اش خارج کنه و در واقع بر...ی.نه تو 6ش![]()
FIFA_PES (12-13-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©