پینگت اونقدرم بد نیستش مال من 290 عه زنگم میزنم میگن زیر 300 مشکلی نداره کلا یه بار نشده مشکلم رو بتونن حل کنن یا مشکل سراسری بوده یا از سروری که پینگم توش بالاست و تایم دارم هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
پینگت اونقدرم بد نیستش مال من 290 عه زنگم میزنم میگن زیر 300 مشکلی نداره کلا یه بار نشده مشکلم رو بتونن حل کنن یا مشکل سراسری بوده یا از سروری که پینگم توش بالاست و تایم دارم هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
جالبه ها !!!
توی سرور روسیه دارم فایند میکنم هنوز بعد 30 مین فایند نکرده
همه روسا ریختن توی eu و خالی شده سرورشون![]()
دوستان هر بحثی تاپیک خودش رو داره بحث اینترنتی رو در تاپیک مخصوص خود کنید تا از بی نظمی جلوگیری شده و بعدا کاربرای دیگه نیز استفاده کنن
مدیران دیگه لطفا زحمت انتقال رو بکشید
در عوض ایرانیا ریختن سرور روساThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
bayani (01-12-2017)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چه دلی داری دانلود می کنی . خدا صبر بده....
"I'm the beast of bedtime tales."
ساعت 4 صبح 90% شد تازه ........This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
https://www.dotabuff.com/matches/2912221567
حق ما باخت نبود
اما جدا با تغییر مپ جانگل برا همه هیرو ها راحت شده من که FPS ام برا فایت میاد پایین اکثرا AFK Farming میرم خیلی کار میده
[SIGPIC][/SIGPIC]
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©