This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه میشه ایدی تلگرامتونو بدین اونجا زودتر ج بدین ف کنم بدونم مشکلش چیه
اگه میشه ایدی تلگرامتونو بدین اونجا زودتر ج بدین ف کنم بدونم مشکلش چیه
@SilhouetteViperThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تلگرامو من روزی یه بارم به زور باز میکنم
اکثر این مشکلات یا با Verify حل میشه یا دوباره نصب کردن بازی، میتونه به قدرت سخت افزار یا ورژن ویندوز هم بعضی اوقات مربوط باشه
ایدی تلگرامتونو بدین
سلام .
آقا این دوتا 2 که برای تغییر آب و هواش که باید پول داد
تغییر سایز دوربین هم که نداره
تغییر آهنگ بازی هم که یا نداره یا پولیه
---------------------- آیا روش غیر پولی برای یکی از این 3تا هست ؟! حداقل آهنگ خودمون رو بذاریم تو بازی بزنه !
ویندوز پلیر که حداقل داری خودت اهنگ بزارThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تغییر مپ و هوا هم توی این تاپیک اموزش داره امتحان کن رایگان آموزش باز کردن ست های Arcana و Immortal و ... 100% عملی و تست شده !
tbzgoodboy (01-17-2017)
ی سوال فنی . این میمونه هست هیرو جدیده وقتی 6 میزنه اگه ما وسط باشیم فقط خود میمون میزنه ؟ یا کلا همه باز میزنن ؟ و اگه رتورن بزنیم تو 6اش تاثیر داره یا نه !؟
یعنی هر میمون ک میزنه به خودش مانکی هم بر گرده در اثر رتورن . ( فک کنم اون موقع بمیره
بزارید سوالشون رو براتون روشن کنم منظورشون اینه که اگر مانکی کینگ التایمت بزنه و ما داخل التایمت اش باشیم و بلد میل رو اکتیو کنیم ایا روی مانکی کینگ اثر داره ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه سوال ایا میشه یه جوری این بمب های تکنیس رو منجفر کرد که دمیج نخوریم؟
فک کنم تکنیس اگه زنج داشته باشی دیمیج نمیخوری . مثلا ترکس یا اسنایپر یا سایلنسر و ... .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در مورد سوال خودم هم یه چیز دیگه هم پرسیدم که تو 6اش اگه وسط باشیم آیا همه مانکی ها باز منو میزنن یا فقط خود مانکی وسطیه(اصلیه) میزنه ؟
هم خود مانکی اصلی میتونه تورو بزنه هم اون میمون های دیگه که مثل مجسمه دور التایمت اش ایستادنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حتی اگه وسط وایسم و تکون نخورم باز اون کناری ها منو میزنند ؟! فک نکنما !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
و retrun چی اثر داره !؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©