سلام . میشه آپدیت رو غیر فعال کرد و رفت تو بازی و بعد چند رو فعال کرد تا همه آپدیت های اون چند روز رو یکجا (با دانلود شبانه) دانلود کرد ؟!
آخه هر دو روز یبار به 150 مگ قبل بازی میره به آپدیت نمیشه هم کنسل کرد و رفت تو بازی
سلام . میشه آپدیت رو غیر فعال کرد و رفت تو بازی و بعد چند رو فعال کرد تا همه آپدیت های اون چند روز رو یکجا (با دانلود شبانه) دانلود کرد ؟!
آخه هر دو روز یبار به 150 مگ قبل بازی میره به آپدیت نمیشه هم کنسل کرد و رفت تو بازی
نه . بعد هر اپدیت برای انلاین بازی کردن باید اپدیت کنی دوتا رو.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام
میشه با svenرمپیج گرفت بخاطر 6 میگم با شمشیرش کلیو(اگه اشتباهه شما ببخشید)خودم هیرو تخصصیم SVEN هست
با تشکر
سلام . به گرفتن باشه با همه هیرو ها میشه گرفت ! حتی با wisp.( البته فک نکنم تا حالا شده باشه)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اما sven که لول هاش مخصوص رمپیج ساخته شده ! یعنی رمپیج نگیری باید تعجب کرد
دوستان لطفا دقیق تر جواب بدید ! رفتم تو سایت خارجیا یه روش دادند :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
>Steam
>Library
>right click on Dota 2
>Properties
>DLC
>unclick dota 2 reborn patch.
>close
گفتند با این کار آپدیت اتوماتیک کنسل میشه تو بازی هم لگ نمیشی بعدا میتونی همین راهو بری و تیک رو بزنی تا دانلود ها شروع شه .
این روش صحت داره ؟؟؟؟؟؟؟ من چک کردم دیدم میشه
نه نميشه.اگر شما ميخواي انلاين بازي كني بايد ورژن گيم ات با بقيه يكي باشه.حتما براي انلاين نياز به اپديت روز هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from Potato
@FCB میگم hotkey برای میپو که تنظیم کرده بودم به هم ریخته ظاهرا دوتا جدیدا تغییرات داده هرچی تو سایت ها و یوتوب میبینم و تنظیم میکنم بازم درست نمیشه
خیلی جاها اوکی شده به جز control gorup کی برا تعریف میکنم اما توی بازی کار نمیکنه
در این مورد اطلاعت داری ؟
آقا یه مشکل
برقمون رفت وسط بازی بودم یه ساعت بعد که برگشتم تو گیم تموم شده بود و abandon رو زدم . الان نمیتونم find match رو بزنم (تو normal match) چی کار کنم !؟ قرمز نوشته pririty باید داشته باشی و abandon شدی نمیذاره .
لامصب راه دیگه ای که بتونم بازی کنم هم نیست . لابی ها که همه هاستا afk ان تو CHANNEL+ هم که فقط چت میدن نمیسازن بازی .
تیک all pick رو بردار و بعد بذار روی single draftThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
tbzgoodboy (01-21-2017)
single draft چیه ؟ همون dota all هست !؟ من random رو هم زذه بودم الام all random , all pick بن شدند !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©