نتایج نهایی در رابطه با سیستم Ranked Matchmaking

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 464

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #1

عنوان کاربر
    کاربر سایت
    شماره عضویت
    6127
    نقل قول نوشته اصلی توسط davoodmld100 نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    اصلا امکان نداره ۱۰ بازی اول بتونی 20/0/17 مثلا باشی خود Liquid.MATUMBAMAN هم بیاد با این بزها بازی کنه نمیتونه یک دست ببره یک دست در میون هم که ۲ نفر لیو میدن ward هم که کلا سا\ای تو بازی ۱ دونه هم نمیگیرن کری باید وارد هم بگیره من مطمئنم کلکی تو کاره حالا چه کلکی الان میگم من قبلا یه گیم نتی بود تو کرج اینا کارشون همین فروش اکانت دوتا ۲ با ام ام ار بالا بود به من نگفتن چیکار میکنن ولی من یه جورایی دستگیرم شد اینا ۵ تایی یه کاری میکردن که تو سولو با هم بیوفتن و چون بازیهشون هم مچ بود هم خوب بازی ها رو میبردن و اینطوری ۵ تا ۵تا اکانت ها رو ام ام ارش رو تاپ میکردن میفروختن و با کجا هم بازی میکردن با افریقایی ها که هیچی بارشون نبود اره مطمئنم کلا کلک کار همینه الان باز میان میگن اره نه اینطوری نیست اصلا چه حرفیه من خودم کردم ۴۰۰۰ الان دارم ۵ کی پلی میدم ولی من که باورم نمیشه چون من خودم با چشم خودم کلک کار رو دیدم کلا بند بازیه دیگه چون امکان نداره ۵ نفر مچ نباشن بشه بازی رو دراورد بدون وارد با لیو دادن با فید دادن مین ۲ میبینی ۲ تا تاور نداری یارو دم تاور سومه دی.
    عجب...نیازی به بردن نیست که...شما خودت که خوب بازی کنی کافیه...بقیه هر چه قدر بخوان فید بدن...شما امار خودت رو خوب نگه دار کاری به بقیه نداشته باش...باور کن کار سختی هم نیست تو چند بازی اول اینطور بازی کردن...خصوصا با هیرو هایی که خوب میشه باشون گنک کرد چون توی اون سطح از بازی تقریبا هیچ جور map awarenessـی وجود نداره و خیلی راحت میتونی یکی دو نفر رو بکشی و در بری...و این مسئله که نیمشه چند بازی اول رو به دلیل یار های بد 20/0/10 تموم کرد هم اصلا درست نیست و کسی که واقعا بازیش سطح بالا باشه وقتی بزاریش توی اسکیل برکت نرمال، تا زمانی که یار هاش از عمد فید ندن خیلی راحت میتونه بازی رو دربیاره...من خودم یه بار با یه یاروویی 6k بود بازی کردم...من مید بودم qop اونم skyبود، یعنی قشنگ جوری خودش یه نفری تمام تیم مارو حلیم کرد که تا عمر دارم خاطره اون بازی برام زنده میمونه...یعنی تفاوت سطح بین کسی با رنک 7 هزار و یکی که توی 3 و 4 هزار سیر میکنه دقیقا زمین تا اسمون هست و محاله اگر کسی با همچین مهارتی رو بزاری بین پلیر های رنک پایین تر بازی کنه و خودش رو نشون نده و با یه امار فضایی بازی رو تموم نکنه...این که تجربه خودم بود ولی خب اگر به حرف من اعتماد نداری میتونی خودت یکم توی نت راجع به این مسئله تحقیق کنی و میبینی که تمام پلیر های رنک بالا همین رو میگن و به همین دلیل هم هست که اگر هر اکانتی رو بدی دستشون بعد از یک ماه میرسوننش به همون رنکی که خودشون دارن! به همین دلیل هم هست که میگن اسمارفینگ رو بیخیال شین و سعی کنید بازی خودتون رو بهتر کنید...چون وقتی که بخواین با اسمارف و همون پلی استایل قبلیتون بازی کنید خب اون اکانت اسمارف هم از یه جایی بالا تر نمیره و شروع میکنه درجا زدن ولی وقتی بازیتون بهتر بشه با همون اکانت اسمارف هم توی بازی های اول این مسئله رو نشون میدین و می افتین توی اسکیل برکت های بالاتر. (البته واسه من اسمارفینگ مفید بوده چون به خاطر همین کار اصلا شروع کردم انالیز و تمرین و به طور کلی تصمیم گرفتم به طور جدی بازیم رو بهتر کنم. شاید اگر پی اسمارفینگ و مسئله اسکیل برکت ها نمیرفتم اصلا هیچوقت اینقدر هم تلاش نمیکردم :دی...خلاصه ببینیم از این همه اکانتی که ساختیم چی در میاد بلاخره )

پ.ن : بعدشم، من نگفتم هر 10 تا بازی اول رو 20/0/20 تموم کنی که...تا جایی که بندازتت تو اسکیل برکت های بالا میشه اینطور رفت ولی خب بخوای هر 10 تا رو اینطور تموم کنی قطعا خیلی سخته مگر اینکه 7k باشی.
    ویرایش توسط fallofwinter : 03-01-2017 در ساعت 04:19 AM

2. کاربر مقابل از fallofwinter عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

FCB (03-03-2017)