عجب...نیازی به بردن نیست که...شما خودت که خوب بازی کنی کافیه...بقیه هر چه قدر بخوان فید بدن...شما امار خودت رو خوب نگه دار کاری به بقیه نداشته باش...باور کن کار سختی هم نیست تو چند بازی اول اینطور بازی کردن...خصوصا با هیرو هایی که خوب میشه باشون گنک کرد چون توی اون سطح از بازی تقریبا هیچ جور map awarenessـی وجود نداره و خیلی راحت میتونی یکی دو نفر رو بکشی و در بری...و این مسئله که نیمشه چند بازی اول رو به دلیل یار های بد 20/0/10 تموم کرد هم اصلا درست نیست و کسی که واقعا بازیش سطح بالا باشه وقتی بزاریش توی اسکیل برکت نرمال، تا زمانی که یار هاش از عمد فید ندن خیلی راحت میتونه بازی رو دربیاره...من خودم یه بار با یه یاروویی 6k بود بازی کردم...من مید بودم qop اونم skyبود، یعنی قشنگ جوری خودش یه نفری تمام تیم مارو حلیم کرد که تا عمر دارم خاطره اون بازی برام زنده میمونه...یعنی تفاوت سطح بین کسی با رنک 7 هزار و یکی که توی 3 و 4 هزار سیر میکنه دقیقا زمین تا اسمون هست و محاله اگر کسی با همچین مهارتی رو بزاری بین پلیر های رنک پایین تر بازی کنه و خودش رو نشون نده و با یه امار فضایی بازی رو تموم نکنه...این که تجربه خودم بود ولی خب اگر به حرف من اعتماد نداری میتونی خودت یکم توی نت راجع به این مسئله تحقیق کنی و میبینی که تمام پلیر های رنک بالا همین رو میگن و به همین دلیل هم هست که اگر هر اکانتی رو بدی دستشون بعد از یک ماه میرسوننش به همون رنکی که خودشون دارن! به همین دلیل هم هست که میگن اسمارفینگ رو بیخیال شین و سعی کنید بازی خودتون رو بهتر کنید...چون وقتی که بخواین با اسمارف و همون پلی استایل قبلیتون بازی کنید خب اون اکانت اسمارف هم از یه جایی بالا تر نمیره و شروع میکنه درجا زدن ولی وقتی بازیتون بهتر بشه با همون اکانت اسمارف هم توی بازی های اول این مسئله رو نشون میدین و می افتین توی اسکیل برکت های بالاتر. (البته واسه من اسمارفینگ مفید بوده چون به خاطر همین کار اصلا شروع کردم انالیز و تمرین و به طور کلی تصمیم گرفتم به طور جدی بازیم رو بهتر کنم. شاید اگر پی اسمارفینگ و مسئله اسکیل برکت ها نمیرفتم اصلا هیچوقت اینقدر هم تلاش نمیکردم :دی...خلاصه ببینیم از این همه اکانتی که ساختیم چی در میاد بلاخرهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote)
پ.ن : بعدشم، من نگفتم هر 10 تا بازی اول رو 20/0/20 تموم کنی که...تا جایی که بندازتت تو اسکیل برکت های بالا میشه اینطور رفت ولی خب بخوای هر 10 تا رو اینطور تموم کنی قطعا خیلی سخته مگر اینکه 7k باشی.