دوستان من ادعام نمیشه و عددی نیستم اصلا و هیچی بارم نیست و خلاصه کلی باید از این حرفا قبلش بزنم که کسی دلخور نشه یه وقتی و بدونین اصلا قصد جسارتی ندارم... ولی خب بعد از این همه مقدمه چینی میخوام بگم که خواهشا کسی ناگا رو با این ایتم ها و این پلی استایل بازی نکنه...خودم یه بازی یکی از یارام ناگا رو اینطوری داشت میرفت و واقعا اعصابم خورد شد و تا اخر بازی نتونستم یه نفس راحت بکشم...ناگا به هیچ عنوان هیرو ای نیست که بخواد اینطوری بازی بشه...کاربرد یه سری هیرو ها توی بازی مشخصه و خیلی بیلد ها قبلا روشون امتحان شده و اکر الان با اون بیلد به خصوص بازی نمیشن یه دلیلی داره و اگر هم با یه پلی استایل و بیلد دیگه توی متا حضور دارن هم به این دلیله که اینطوری موثر تر بودن...ناگا کری قرار نیست اینطوری بازی بشه و کریت ببنده...
باز هم میگم قصد جسارت ندارم و کلا اگر با این دانش ناچیزم هم گاهی اشتباهی ببینم معمولا از کنارش رد میشم چون نمیخوام کسی فکر کنه ادعام میشه...این یه مورد رو نتوستم بیخیال شم چون همین چند وقت پیش توی بازی هام یکی از یارها ناگا رو داشت به این شکل میرفت و اینکه ببینی پتانسیل یک هیرو چه قدر راحت هدر میره واقعا اعصاب خورد کنه...خلاصه خاطره اون بازی کذایی برام زنده شد و نتونستم خودمو کنترل کنم...
میدونم قرار نیست همه حرفه ای متا باز باشن ولی خب هیچ دلیلی هم بر بد بازی کردن وجود نداره...خیلی راه ها رو قبلا ادم های دیگه طی کردن و نتیجشون واسه همه دردسترسه...پس چه دلیلی داره از تجربه دیکران استفاده نکنیم و بازیمون هم به همین شکل بهبود ندیم؟!
اگر کسی میخواد بازی خوب از ناگا ببینه بره بازی اول dc vs lgd (اینترنشنال 2016) رو ببینه.
بازم میگم قصد توهین یا خودنمایی ندارم...فقط نمیخوام به همین سادگی تجربه بدی که واسه خودم توی یک بازی پیش اومد، واسه بقیه هم تکرار شه!