اقا این کارو کردم بازم درست نشد راه حل دیگه ی نداره
اقا این کارو کردم بازم درست نشد راه حل دیگه ی نداره
سلام دوستان من دوتا 2 رو کلاحذف کرده بودم حالا میخوام دوباره دانلود کنم
سوالم ابنه الان اگه آپدیت کامل دارید برید تو پوشه استیم بگید چند گیگ من باید دانلود و آپدیت کنم !!
فک کنم یه 20 گیگ باید فقط آپدیت دوتا 2 باشه
اگه میخوای از اول دانلودش کنی همون 6 یا 7 گیگ هست . آپدیت ها جایگزین فایل های قبلی میشن
samdeloges (03-10-2017)
سلام به همه عیدتون مبارک
dotavr چیه ؟
dota virtual realityThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوتا واقعیت مجازی
یک دستگاهی هست که در واقعیت می تونید باهاش برید توی مپ دوتا
این دستگاه فقط واسه دوتا هم نیست و جزو تکنولوژی روز حساب میشه تقریبا. بازی های خودش رو هم داره فیلم های مخصوص به خودش هم داره
یک گیم نت هم داره داخل تهران
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Milad._.R (03-22-2017),samdeloges (03-21-2017)
درودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در ابتدا سال نو را به شما دوست عزیز تبریک میگم ، امیدوارم سالی سرشار از موفقیت داشته باشید .
برای اطلاعات بیشتر عبارت ( واقعیت مجازی ) را جستجو کن .
موفق باشی
samdeloges (04-01-2017)
سلام خدمت دوستان عید همگی مبارک.
من یه چن وقتیه که با دوتا 2 آشنا شدم اما یه مشکل دارم که نمیدونم از چیه:
هر بار که میخوام وارد بازی شم اول استیم میگه باید بازیتون آپدیت بشه اونم اپدیتای بالای 500 مگ!
تازه بعد از اینکه آپدیت تموم شد یه آپدیت دیگه هم میگه که معمولا اون بین 100 تا 200 مگه!
همین امش با اینکه من پری روز بازی کرده بودم امروز یه آپدیت 548 مگی بعد یه آپدیت 300 مگی خواست؟
به دوستای دیگم که دوتا باز هستن هم گفتن اونا گفتن براشون انقدر آپدیت نمیخواد! همیجوری پشت سرهم آپدیتای بالای 100 مگ میخواد.اینم بگم که یه مدت بصورت افلاین مود بازی میکردم.کسی میدونه مشکل از چیه؟ لطفا کمکم کنین خسته شدم ازبس آپدیت میخواد.
سلام
من دوتا رو از سایت گرفتم 11 گیگه که وقتی از فشرده در میاد 19 گیگ میشه
ولی بازم توی استیم میخاد دانلود کنه
تاریخ اپدیت بازی هم جدیده
4.6/7.5 گیگ میده و دانلود میکنه
راهی نیست یا باید بک آپ روزو بگیری یا باید دانلود کنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه میشه بدون آپدیت کردن رفت توی بازی که آپدیت غیر ضروریه و موسوم به dota2 tools شامل یه سری مدل های بازی یا ورک شاپ میتونید کنسلشون کنید ولی اگه نمیشه رفت توی بازی آپدیت ضروریه به این معنا که قسمتی از دیتای بازی روی دستگاه شما به دلیلی نامشخص پاک میشه که میتونه مربوط به آنتی ویروس باشه یا هر چیز دیگه ایThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©