احتمالا بازی های بعدی بره hs چون امارت خوبه...ولی خب اگر فقط 2 تا هیرو اسپم میکنی اونجا به مشکل میخوری.
جالبیش اینجاست که شما که خوب باشی و توی hs بازی کنی، کسی که سطح پایین تر باشه و یه مدت با تو پارتی باشه و صد البته خیلی هم بد بازی نکنه، با اون هم بازیتون می افته توی hs دیگه...من توی تعطیلات همینطوری شدم...یکی از دوستام اومده بود خونمون چند روز...رنک پارتیش 1000 بود...سولو از اون هم پایین تر...ولی بعد چند بازی که با هم رفتیم درنهایت باز دوباره انداختمون توی hs...البته به نظر خودم طرف استعداد بازی کردن رو داشت و بخصوص با اورسا بد نمیرفت، ولی خب چون همش داشت با یه عده نوب میرفت خودشم پیشرفت نمیکرد...کلا بدترین ادم ها همینا هستن...کسایی که بازیشون افتضاحه و قبول هم نمیکنن...میانگین سولو رنکشون 400 بود بعد یه بازی باهاشون پارتی رفتم، به ویور رفتن من گیر میدادن و اخرشم منو سرزنش میکردن! میگفت اگه رادیانش میخریدی میبردیم
همین رفیقم مطمئنا اگر یکم از اینا فاصله بگیره و صد البته وقت کافی رو هم بذاره راحت میتونه رنکش رو بکشه بالا...کلا وقتی میبینید کسی بد بازی میکنه و حرف بقیه رو هم گوش نمیده تنها راهش اینه که از توی اد لیست حذفش کنید بره...چون بازی شما رو هم تا اونجایی که بتونه خراب میکنه همیشه.