آخه آخرین بازی ای که توی گروهی جلوی np کردن هم naga و هم alchemist رو 2 تا بن اول زدن. منم گفتم جلوی og هم این کارو کنن کلا og هیچ کاری نمیتونه کنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
انصافا بازی دوم همه شاخ درآوردن ک اینا چجوری باختناون درفت رو هرطوری حساب کنی سرتره اوایل بازی هم که دیدی چ کردن ولی وقتی ursa میره t2 مید میزنه morph فارم میکنه یا rubick همش میمیره و راحت اونور combo میزنن چ انتظاری داری
ب قول ppd که البته راست هم میگفت اون صحنه t2 باید morph و io تاور رو میزدن و اصلا ursa خودش رو نشون نمیداد. نه اینکه ursa تاور بزنه morph تاپ فارم کنهاصلا ursa تاور زن نیست :دی
این چینیا تا 2 مین بازی رو میوفتن جلو همه چی رو وا میدن از بس میخوان شاخ بازی در بیارن. فایت زیر تاور 1 تو بازی اول رو دیدی؟gg
==========================
الانم برم ریپلی هارو ببینم. انقدر بازیا لگ بودن که من همشو از twitch دیدم حجمم ب F رفت. البته lower و گیم 2 3 ig رو ندیدم.
برم ببینم eg wings چیه که می گید بهترینه بعد ببینم faceless چجوری اینارو برده. چون مشکوک میزنهچون اینا باید با eg بازی می کردن و آنالیز خوبی می تونستن کنن بعدا" هر دو تیم برای major ولی الان دیگه نمیشه.
باز در هر صورت EG میبره بعدا"اون بازیم ک بردن سر draft بود. یعنی اگر بازی سومی هم در کار بود مطمئنا 1-2 میشد.
منم که پیش بینی کردم iG قهرمانه ولی حالا ک 1 گیم به empire دادن آدم به شک میوفته...