دوتا ۲ پچ 7.00 - آپدیت ها + بحث و گفتگو

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 533

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #1
    FCB
    FCB آنلاین نیست.

عنوان کاربر
    مدیر ارشد
    شماره عضویت
    6
    یوزرنیم استیم
    FCB
    نقل قول نوشته اصلی توسط Viper نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    icefrog و valve قشنگ دارن تلافی پارسال رو درمیارن که از بی پتچی مرده بودیم، اصلا فکرشم نمیکردم که 7.05 قبل kiev بیاد، یا اگرم میاد این همه تغییرات داشته باشه. تا ti7 اینجوری پیش برن کار تیما برای متابق شدن سخت تر میشه و بازی ها هم برای ما دیدنی تر.
    اصلا قبل هر مسابقه بزرگ پچ میده بیرون، یادت باشه من تو تاپیک dac هم گفتم پچ میاد. پست یکی مونده به اخرم فکر کنم. چون بهترین فرصت واسه osfrog هست تا بفهمه چه گندی زده
    ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست می‌یابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.

- جبران خلیل جبران

2. 2 کاربر مقابل از FCB عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

Mohammad_ai69 (04-11-2017),Viper (04-11-2017)

3. Top | #2

عنوان کاربر
    کاربر ثابت انجمن
    شماره عضویت
    64
    یوزرنیم استیم
    l_Viper_l
    نقل قول نوشته اصلی توسط FCB نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    اصلا قبل هر مسابقه بزرگ پچ میده بیرون، یادت باشه من تو تاپیک dac هم گفتم پچ میاد. پست یکی مونده به اخرم فکر کنم. چون بهترین فرصت واسه osfrog هست تا بفهمه چه گندی زده
    من عادت کرده بودم به پارسال که بعد از shanghai یه پتچ دادن بعدش رفت تا manila یه پتچ هم بعدش دادن بعد خود این پتچ ها هم چجوری؟ پتچ بعد از Shanghai شون تغییرانچنانی نداشت قشنگ یادمه یه تورنادو اینوکر نرف کردن اسکیل های od و zetرو جا به جا کردن همین ، یا توی پتچ بعد از manila هم هیرو هایی که زیاد پیک میشد دست نخورده مونده بودن مثل Axe , disrupture , sd , luna , drow , od طوری که این هیرو ها تو Ti6 هم کلی پیک شدن، بعدشم که کلا رفت تا 7.00 بعد از boston،

کلا احساس میکنم پتچایی که الان میدن مفید ترن اینم حتما همونطور که گفتید به خاطر اینه که icefrog میخواد گند های 7.00 رو تا قبل از ti7 جمع کنه.

ایکاش که این بساط جمع نشه هنوز خیلی کار دارن مثلا چی بود اون 30- Respawn time لینا تو لول 10؟ یا استک شدن queling با it خدا میدونه من چقدر از این برای جانگلینگ استفاده میکردم راحت میشد باهاش ancient هارو زد free 48+ damage

اضافه کنم که روی roshan هم کار میکرد فقط حیف نرسیدم لول1 روشان زدن رو اونجوری تست کنم
    ویرایش توسط Viper : 04-11-2017 در ساعت 12:56 AM دلیل: شرمنده دیگه هی اضافه کردنی هست :دی

4. 2 کاربر مقابل از Viper عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

FCB (04-11-2017),Mohammad_ai69 (04-11-2017)