اصلا قبل هر مسابقه بزرگ پچ میده بیرون، یادت باشه من تو تاپیک dac هم گفتم پچ میاد. پست یکی مونده به اخرم فکر کنم. چون بهترین فرصت واسه osfrog هست تا بفهمه چه گندی زدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
اصلا قبل هر مسابقه بزرگ پچ میده بیرون، یادت باشه من تو تاپیک dac هم گفتم پچ میاد. پست یکی مونده به اخرم فکر کنم. چون بهترین فرصت واسه osfrog هست تا بفهمه چه گندی زدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Mohammad_ai69 (04-11-2017),Viper (04-11-2017)
من عادت کرده بودم به پارسال که بعد از shanghai یه پتچ دادن بعدش رفت تا manila یه پتچ هم بعدش دادن بعد خود این پتچ ها هم چجوری؟ پتچ بعد از Shanghai شون تغییرانچنانی نداشت قشنگ یادمه یه تورنادو اینوکر نرف کردن اسکیل های od و zetرو جا به جا کردن همین ، یا توی پتچ بعد از manila هم هیرو هایی که زیاد پیک میشد دست نخورده مونده بودن مثل Axe , disrupture , sd , luna , drow , od طوری که این هیرو ها تو Ti6 هم کلی پیک شدن، بعدشم که کلا رفت تا 7.00 بعد از boston،This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کلا احساس میکنم پتچایی که الان میدن مفید ترن اینم حتما همونطور که گفتید به خاطر اینه که icefrog میخواد گند های 7.00 رو تا قبل از ti7 جمع کنه.
ایکاش که این بساط جمع نشه هنوز خیلی کار دارن مثلا چی بود اون 30- Respawn time لینا تو لول 10؟ یا استک شدن queling با itخدا میدونه من چقدر از این برای جانگلینگ استفاده میکردم راحت میشد باهاش ancient هارو زد free 48+ damage
![]()
اضافه کنم که روی roshan هم کار میکردفقط حیف نرسیدم لول1 روشان زدن رو اونجوری تست کنم
ویرایش توسط Viper : 04-11-2017 در ساعت 12:56 AM دلیل: شرمنده دیگه هی اضافه کردنی هست :دی
FCB (04-11-2017),Mohammad_ai69 (04-11-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©