اگه منظورت ck clockworkهس که هیروی شاخی نی لیت گیم یه lsلهش میکنه اگه یا یه هوسکار نکروفنس جاگر و......This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه منظورت ck clockworkهس که هیروی شاخی نی لیت گیم یه lsلهش میکنه اگه یا یه هوسکار نکروفنس جاگر و......This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با پچ فعلی
فول آیتم terorblade
اگ این هیرو فول شد PA و AM و medusa و... + تمام هیرو هایی ک نقطه ضعف ایلوژن دارن مثل troll و LS و LC نمیتونن بزننش
اما Ck ضدش یجورایی اگ فول باشه البته
با پچ فعلی
فول آیتم AM
راحت ترین هیروی جلو آنتی میج PA هستش
اما خیلیا دیگه هم میتونن جلوش واستن مثه Tb و CK و ...
فول آیتم spectre
ضدش terorblade هستش
اینا بعضی از هیرو های فول آیتم قوی بودن و من با این روش ها مقابله میکنم باهاشون حالا هرکی ی نظری داره خیلیاش ام اشتبا نیس چون همه چی ب پلیر ربط داره
اما یه سری هیرو ها هستن که فوقولاده قوی ان فول آیتم اما کسی دقت نمیکنه
venga این هیرو رو همه ساپ بر میدارن ولی کری خیلی خوبیه دمج عالی داره تازه ب بقیه هم دمج میده فول آیتم جزو قوی ترین اتکر هاست
tiny این هیرو رو کمتر کسی درک میکنه چقد قویه فول آیتم اکثرن فک میکنن ضعیفه
lina اینم همینطور همه فک میکنن فقط اتکر ها قوی ان فول آیتم ولی این هیرو فول آیتم فوق الاده قویه
lycan این هیرو باگ جدن باید فیکس شه
Viper (04-29-2017)
chaos knightThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
clock آخه ؟ :دی
Viper (04-29-2017)
بعضیا فک میکنن sven و PA و void و ... ۱ ب ۱ فول آیتم CK رو میزننThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه دیواین نباشه 1v1 نمیشه زدش
Viper (04-29-2017)
enigmaThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هیچ هیرویی بدون شک بدون bkbنمیتونه زنده بمونه ازش
و هرجا اسمی از شاخ بودن باشه اسم میپو میدرخشه
ولی میپو رو شک دارم بتونه ckرو بزنه اما اگه ck bkbنخره انیگما ترتیب اش رو میده
Viper (04-29-2017)
ck نقطه ضعقش اینه که کل دمیجیش از ایلوژناش میاد، از اون طرفم یه سری هیرو ها به ایلوژن ها دمیج اضافه میزنن مثل lc یا od یا کلا aoe دمیج، یه سری هیرو ها هم هستن که خودشون قرار نیست Ck رو man fight کنن ولی به خاطر همین ایلوژن کش بودن پدر ck رو درمیارن مثلا lion که یه ساپرته ولی دوتا مهارت داره که درجا ایلوژن میکشه کولدان یکیشم 4 ثانیس، شما فک کن ck بخواد جلوی lion که ather lens داره بره highground ، اگه lion لول 25 باشه که 3 تا ایلوژن با یه کست میکشه، اونوخ ck اصلا 9 اسلاته هم باشه میخواد چیکار کنه
تو این ک meepo هیرو شاخیه شکی نیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اما تاحالا meepo رو با CK 1v1 امتحان نکردم
بعید میدونم meepo بتونه CK رو بزنه
خودت امتحان کردی؟
من نگفتم CK رو نمیشه زد من خودم چنتا ترکیب دادم که CK رو میزنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من گفتم 1v1 نمیشه زد (ب شرطی ک دیواین نباشه)
بله خیلی روش داره زدنش تو بازی تیمی این ک شما گفتی درسته ولی حرف منو نقض نمیکنه
این هیرو هایی ک شما اسم بردی هیچکدوم به تنهایی نمیتونه CK رو بزنه که
حتی همون LC هر چقدرم ک ب ایلوژن دمج بده دمج CK انقدر زیاده ک اگ تنها باشه خیلی زود میمیره
من آخرین بار تو پچ ۶.۸۸ DPS این هیرو رو امتحان کردم از اتک خودشو ایلوژن هاش حدود ۴۶۰۰-۵۰۰۰ بود بدونه دیواین
اگه هیرو تکی بیاد جلوش هر ثانیه ۵۰۰۰ تا دمج میخوره !!! اصلا از تو بش میمیره
البته این دمج مال وقتیه ک بازیکن مقابل ثابت وایسه
اما باز هم بیش ترین دمج در بین همه هیروهاس
من فقط به هیرو PL شک دارم ک شاید بتونه 1v1 فول آیتم CK رو بزنه
اونم چون CK نمیتونه PL رو از بین ایلوژن هاش تشخیص بده
باز هم میگم
فقط 1v1 فول آیتم اینجوریه وگرنه تو بازی تیم هزار تا روش داره زدنش
کلا این هیرو از قوی ترین هارد کری های بازیه
و این تاپیک راجب همین بود گفتم اول اینو بگم
ویرایش توسط SiahSefid : 04-30-2017 در ساعت 11:29 AM
Viper (04-30-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©