مهرداد دارم میام مشهد حضوری ازت تشکر کنم کارت خیلی درسته.
مهرداد دارم میام مشهد حضوری ازت تشکر کنم کارت خیلی درسته.
Amin-Wanted (01-21-2013),Karawana (01-21-2013),Sharingan (01-21-2013)
کیل استیل ؟ مگر کسی هست که این کارو انجام بده ؟
مرسی از اموزش خوبتون .
Karawana (01-22-2013)
هیروی فوق العاده قوی و خوبیه ازش خوشم میاد
هم اول هم وسط و هم اخر بازی قویه
کمتر هیرویی هم از استن 4 ثانیه ای ویند فول ایتم زنده درمیاد
ولی شدیدا در برابر ناکرها ضعیفه و سایلنس بشه تمومه
velgard (08-18-2015)
windranger هیروییه که خیلی دوستش دارم! آیتم هایی که برای کری این هیرو گفتید به نظر من کمی اشکال دارن.
من شخصا اصلی ترین آیتم برای کری این هیرو رو aghanim میدونم. میدونین چرا؟ این آیتم باعث میشه Windranger از نیازی به داشتن اتک اسپید نداشته باشه. با این حال mael strom رو می بندن. ( من خودم نمی بندم.) اما نیاز به بستن mjolinr نیست. آیتم هایی که من برای این هیرو میبندم phase boot, aghanim, monkey, daedalus, saitanic, linken/bkb البته به جز دو آیتم اول ترتیب بقیه بستگی به شرایط گیم داره. وجود یک آیتم به عنوان life steal برای همچین کری از نظر من ضروریه. اگر نیاز به توضیح برای بستن هر یک از این آیتم ها دارید بگین پاسخ رو با ذکر دلیل درست براتون میگم.
در مورد ساپورت کاملا درست عرض شد.
با تشکر
etelaatet dar mored in hero khobeThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
vali be nazar man mealstorm ya hamon pokbargh nesfe kheili barash moheme ba level 6 miterekone
be nazar man doshman aslish centaur hastesh . wind 6 kone khodesh be fana mire
با سلام خدمت کلیه عزیزان
با سپاس از استارتر محترم
بنده تجربه خوبی با بیلد Desolator + Aghanim داشتم. خریدن دز به خاطر کاهش Armor دشمن و افزایش دمیج فوق العاده قدرت زیادی توی نبردهای تن به تن میده و در اواخر بازی خریدن Aghanim این هیرو را تبدیل به یک Pusher فوق العاده میکنه که در یک پوش میتونه دو تاور و رکس یک Lane را صاف کنه
یکی از علایقم اینه که یه روز برای این هیرو ارکید ببندم ولی تاحالا تست نکردم
Mohammad.S (05-08-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©