مرسیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فقط یه سوال لول اپ کردن اش چقد طول میشکه؟
من خودم کم بازی میکنم دوستان میگن بخر !
مرسیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فقط یه سوال لول اپ کردن اش چقد طول میشکه؟
من خودم کم بازی میکنم دوستان میگن بخر !
حدس میزدنم بالا تر از 5k نشه چون یه عده که 7k یا 6k یا 5.5k هستن اومدن و حدودای 4.5k کالیبریت کردن بالاترینشونم 4.9k بوده، اگرم مثل پارسال باشه فکر نکنم یکی بتونه بیشتر از 400 تا mmr با این روش ببره بالا حتی اگرم همه بازیارو ببره اخر سر یه عددی نزدیک به mmr خودت میده، بیشترین پرشی که من دیدم حدوده 300 mmr بوده. که طرف از 4.2 رفته به 4.5This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه قابلیت جدید هم اومده که هرهفته فقط یک بار اول بازی اگه استفاده کنی و ببری 2برابر رنک میده اگرم ببیازی 2برابر کم میکنه. برای کسی مثل من که روزی 2-3 بار بیشتر رنک نمیره خیلی خوبه اگه درست استفاده کنم. ولی برای کسایی که روزی 10 دست میرن چیز خاصی نیست.
از نظر سود بوک های major از اینترنشنال خیلی به صرفه ترن، من صرفا برای Campaign و رنک و جایزه و ایناش خریدم ،ماکسیموم لولش 2500 تاس و اگه بخوای تا حد بردن جایزه هاش لول اپ کنی باید 400 تا ببری بالاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لول اپ کردنش بدون پول فوقش تا لول 50-60 بره کمه کمش تا 30 . تو این حالت خود treasure هاشم بفروشی فوقش پول خود بوک درمیاد.
چون پول اینترنشنال هر سال از همین بوک هاس که زیادتر میشه بهخاطر همین ولو هم لول اپ کردن بوک هارو پولی میکنه
alia76972 (05-08-2017),Mohammad.S (05-07-2017),Mohammad_ai69 (05-07-2017),SiahSefid (05-10-2017)
پس ارزش نداره برای 300 رنک برگشتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یکی از دوستان قراره بعد از ظهر بیاد دنبالم و گفته می خوام باهات حرف بزنم حدسم اینکه می خواد برگردم به دوتا ، گفتم شاید امیدی باشه ولی با این توضیحی که دادی جوابم بهش نه هست
مرسی
اول پستم گفتم "حدس میزنم" چون پارسال که اونطوری بود، یه عده ای بودن که میگفتن اکثر بازیشونو با kda و gpm و damage بالا بردن ولی رنکشون بعد از کالیبریت کردن حتی پایین تر هم اومده بود، ولی مثلا برای کسایی که بیشتر میشناختم یا حتی خودم اینطوری شد که 300 تا بیشتر داد یا برای ATER از خودشم بری بپرسی فکر کنم همه بازیاشو با kda بالابرده بود ولی فکر کنم کلا 200 تا اینا رنک اضافه کرده بود. این برای پارسال بود.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
امسال نه خودم هنوز رفتم و نه کسی از اشناهام رفته که مطمعن باشم که امسال هم اینطوریه ولی "حدس" میزنم فرقی با پارسال نداشته باشه.
بعد از اینکه رفتم خبرشو میدم
Mohammad.S (05-07-2017)
سلام از بوک ی ویدیو گرفته بودم ... تو اپارات اپلود هم کرده بودم , فقط یادم رفته بود بزارمش اینجا
چیز خواصی هم نداره
Evil Geniuses
erebor (05-08-2017),FCB (05-08-2017),samdeloges (05-09-2017),SiahSefid (05-10-2017),Viper (05-08-2017)
جهت اطلاع افرادی که book خریدن . ایتم ها و باکس هایی که میده تا 15 ماه یا 12 ماه دقیق یادم نیست قابل ترید یا فروختن در مارکت رو ندارن
FCB (05-09-2017),Mohammad.S (05-10-2017),samdeloges (05-09-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©