بله.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستان کسی تا الان به این مشکل بر خورده؟
بله.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستان کسی تا الان به این مشکل بر خورده؟
ایشالله قندشکن روشنه که؟؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
معمولا اینجور اررور ها دلایل مسخره ای دارن مثلا یه با بدون +98 بزنید
فک کنم منم یه مقدار در این مورد مشکل داشتم البته 2 سال پیش بود درست یادم نیست
ویرایش توسط samdeloges : 05-12-2017 در ساعت 02:41 PM
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
سلام
استیم رو کامپیوتر من مشکل داره . میدونم مشکل از استیم نیس چون رو لبتاپ امتحانش کردم
وقتی میخوام برم دمو یا فایند مچ کنم یا وارد دوتا ۲ بشم صفحه سفید میشه ارور میده میپره بیرون
دوباره میخواد وارد استیم شم . یه عده میگن مشکل از فایروال هست واقع نمیدونم چیکار کنم
ممنون میشم کمکم کنین
اینجوری کسی نمیتونه کمک بکنه باید دقیقا ارور رو بنویسید یا اسکیرین شات بگیریدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی طبق تجربم اکثرا به خاطر اشکال در نصب استیم میتونه باشه
یه بار دیگه دانلودش کنید و نصبش کنید اگه درست نشه یعنی یه مشکلی توی نصب به وجود میاد ممکنه از فایروال باشه یا آنتی ویروس(با node مشکل نداره) البته ممکنه میگم باید اخطارو بنویسید(یا اسکیرین شات)
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
artificial smile (05-19-2017)
سلام.
دوستان سرعت اینترنت من 1مگه.ولی وقتی میخام از استیم بازی دانلود کنم سرعتش میشه200 کیلوبایت .
اولا خوب بود سرعتش(600kb) ولی چند ساعت بعد سرعت سرور روی (200kb) وحتی کمتر اومد.
خاهشا یک سرور بهم بگین که سرعتش بالاتر باشه تا حالا تو چند تا سرور رفتم ولی سرعت خییییییییلی پاییینه.
کمکم کنین.
سرعت پایینه. یه سرور دیگه
سلام دوستان این ارور چن وقت پیش برام پیش اومد که نمیزاشت برم مچ آنلاین بعد از چند روز درست شد و همین دیروز هم درست بود اما امروز صبح دوباره این ارور رو میده وقتی روی More Infoهم میزنم استیم 5 تا راه حل برای درست شدن این ارور میده که هر 5 تا راه حل هم انجام دادم اما نشد...
کسی میتونه کمکم کنه من 3 تا آیتم توی این اکانتم دارم
یه چند باری بازی رو ببندی دوباره باز کنی یا از استیم خارج بشی , کامپیوتر رو ریست کنی و... درست میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من هم پارسال این مشکل رو داشتم
برا شما الان به طور کامل درسته دیگه این مشکلو نداره؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©