آره خدا نعلتش کنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آره خدا نعلتش کنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
یه بار TREASure یه چیز درست داد
ایمو گلدن
Slayer (05-21-2017)
دوستان Lol دانلود کردم خوبه ولی به دوتا ۲ نمیرسه ببینید اصلا نمیشه با هم مقایسه کرد
Lol همون mortal combat هست که به شکل استراتژیک در اوردن ( عجب تفسیری کردم خودم موندم چی گفتم )
Dota 2 + Mortal Combat : LOL
My steam id : crystal_siamak
Friend id : 270780248
alibayat10 (05-21-2017),Slayer (05-21-2017)
از تو چاله در اومدی افتادی توی چاهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
bayani (05-21-2017)
بالاخره 3250 رو کردم 4004
اینم واسه آقایونی که میگن واسه رنک آپ کردن باید هیرو اسپم کنی !
versatility : 6.62
البته تا رنک 3850 , 8 بود ...
پ.ن: اون بازی هم که با es به خاطر نت آباندون شدم , یارام توی 31 مین بازی رو 4 به 5 بردن
ویرایش توسط Slayer : 05-21-2017 در ساعت 07:53 AM
bayani (05-21-2017),erebor (05-21-2017),fallofwinter (05-21-2017),FCB (05-21-2017),Gashtal (05-21-2017),Mohammad_ai69 (05-21-2017)
وقتی من بازی رو گذاشتم کنار ، نت اینجوری میشه
پنهان کننده: عکس پینگ من
تو این پچ جدید کلا هیرو جانگر بری جز bs و axe محض غلطه !
2 روز پیش با لایف رفتم فارم مین 9 10 تازه میداس آوردم
با axe هم میرید فارم اول نه بوت بیارید نه دگر ! یه راس یدونه iron talon + tango بگیرید و بعد یه shield و healing salve بیارید و شیلد رو ونگارد کنید و تا میتونید استک کنید ...
توی این پچ خیلی خوب میشه استک کرد . با این شیوه تا مین 13 دگر + ونگارد + بوت دارید تضمینی
erebor (05-21-2017)
منم میخوام فردا بدم دوستم lol رو بریزه نمیدونم چطوریه !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به نظرت ارزش داره ؟
بنظرم اصلا این کارو نکن
اولا که وقت و زندگیتو دوباره حروم میکنی و واسه کسی که از دوتا بره لول یکم میخوره توی ذوقش
چون هم اکشن تره و هم ظرافت دوتا رو هم نداره و بخوای از صفر شروع به یاد گیری این همه هیرو کنی هیهات هست.
کلا رنج سنی کسایی که لول پلی میدن کمتر از دوتا هست.توی جوین دوتا نوشته بود.
من Lol و Hots رو هم بازی کردم ، بنظرم HOts در درجه دومه گرچه پلیرهاش خیلی کمتر از اونا هست و یه آپدیت سنگین براش اومد که کلا مثل ریبورن تغییر کرد و بلیزارد خیلی خوب ساپورتش میکنه
ولی جفتش رو پاک کردم چون داشتن زندگیمو نابود میکردن و همین برنامه هم برای دوتا دارم که بزارمش کنار یا کمش کنم.
آقا یه سوال ، یه اسم شخصیت انیمه بود یه مدت میراکل و rtz میزاشتن ، کسی یادش هست چی بود ؟
Betrayer DemonThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"Meliodas"
The leader of the Seven Deadly Sins and the Sin of rage with the Dragon symbol.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©