با این آپدیت که مثلا برای performance va fps داده
واسه من بدتر که شده ولی بهتر نشده ! البته سیستم من خیلی پوکیده هست و در هر حالت 25 تا میده
با این آپدیت که مثلا برای performance va fps داده
واسه من بدتر که شده ولی بهتر نشده ! البته سیستم من خیلی پوکیده هست و در هر حالت 25 تا میده
♀♠♥ßKß♥♠♀ (05-23-2017)
3500 تومان مفت قابل valve رو نداره اصلاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
facepalm
تنها کشوری هستیم که نت محدود و حجمی داره ، اون فکر میکنه اشغالترین نت افغانستانه ، که همونم 100 پله بهتر از ما هستش اگر میدونست اینقدر ایرانی دوتا 2 پلی میدن و نتشون اینه هر 3 سال یه بار برای ایرانی ها اپدیت نمیداد اینقدر بدبختیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اقو سینما نرید!توی ایران نرید!!!! رفتیم نهنگ عنبر2 رو ببینیم چقد مزخرف بود
والو جز بدترین فیلم هایی بود که دیدم لطفا لطفا نرید برای دیدن این فیلم که _pure trash هست!
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
نهنگ عنبر ۱ش هم مزخرف بود. من صرفا" از بس تعریفش رو کردن و سر و صدا کرد سی دیش رو هم گرفته بودن خونه بود برداشتم دیدم.
کل فیلم فقط ۲ ۳ تا سکانسش باحال بود. یکی همون که ویشکا آسایش چک میزنه تو گوش عطاران و یکی هم اینکه عطاران از جنگ میاد استقبال نمیشه ولی از حاجی ای که از مکه اومده بیشتر استقبال میشه
یکی هم ابی اول فیلم که من وقتی گوش کردم آهنگش رو از بر می خوندم. ابی عشقه عشق
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
چرا دقیقا منم همین نظر رو دارم ولی بقیه (تقریبا همه کسایی که میشناسم)میگن نه همه چیزش باحال بود!!!؟ به توصیه من گوش کن 2 رو اصلا نخر! واقعا افتضاحه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
شاید دیدم شاید نه. فعلا که انقدر فیلم توی صف دیدن دارم که تعدادش از دستم در رفته...تازه ۲ تا سریال هم هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اصلا امثال ماها که هالیوودر هستیم (در مورد شما حدس میزنم) هر فیلمی نمیتونه توجه مارو جلب کنه چه بسا ارضامون کنه...این مردم رو ولش. تو همین انتخابات نشون دادن دنبال چین.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
سلام
بعد از مدت ها دوری از فروم دوباره برگشتم
خوبید؟ چه خبر؟ دلم برای بچه ها و فضای سایت تنگ شده بود
ساعت 6 صبحه و من هنوز بیدارم!
Apdentist (05-24-2017),erebor (05-24-2017),Mohammad_ai69 (05-24-2017),UnHoLy666 (05-24-2017)
امروز تریلر رسمی got منتشر شد. عجیبه کسی خبر نداده اینجا
The Great War is Coming
- جبران خلیل جبران
bayani (05-24-2017),Mohammad_ai69 (05-24-2017)
چند روز نت ما و مودم ریست میشه کل ساختمون چک شده مودم عوض شده تقسیم تو کوچه مخابرات و.... همشون جواب ندادن یعنی بعضی چیزا گیر میده که هرچقدرم ادم توی 2020 داشته باشی بازم دیه ندونن چه کنن برای درست کردنش ! حالمون رو گرفته دیه روم نمیشه زنگ بزنم 2020 به رفیقام
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©