3 تا دیواینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعد از باخت استقلال به العین سایت العین هک کردن
من بودمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اصن خبری نبود توش :d
[SIGPIC][/SIGPIC]
چه حسی دارم؟ با کلی ذوق و شوق بتل پس گرفتم که دباره calibration کنم، 10 تا گیم رفتم calibration کردم رنکم 200 تا کمتر از رنک معمولیم اومد
Hossein.IR (06-03-2017),Sharingan (06-03-2017)
اول اینکه اسون مید راه نمیدن ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوم اینکه اون دوره که 1 و 3 پر میکردن تموم شد الان اسون میره safe lane با یه ساپرت که براش pull کنه لین پوش نخوره و استک کنه براش sven هم 2 و 3 پر میکنه و راحت تیم فایتای اول گیمو جمع میکنه با cleave قوی اول گیم از اسپل 1 هم فقط یه لول بگیرین واس فقط 2 ثانیه stunاش ... به همراه یه mask of madness و بعدا blink و bkb و بعدش آیتمای luxury... به همین راحتی اول 3 میکنین بعد 6 بعد بلینک و 1 و مدنس میزنید به همین راحتی یه تیم فایتو جمع میکنید .
کلا اگه میخوای رنک بتل پس بری باید قید abuse رو بزنی... من همین اشتباه رو کردم وسط abuse هام شروع کردم به بازی کردن و دیدم با avg 1500 میندازه من خودم 2300 ام بعدحالا کاری نداریم رفتیم 10 تا گیم .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
جاتون خالی از 10 تا کالیبریشن 8 تا رو باختم خیلی شیک بعد اومد بهم رنک 1150 داد یعنی یار بهم میده هویج از اون طرفم توی قسمت رنک معمولی هم خیلی دوستان retarded زیاد میندازه... در کل اگه abuse میرین قید رنک رو برا یه مدت بزنید تاثیرش ثابت شدس برا من
ویرایش توسط masterhate : 06-03-2017 در ساعت 10:07 AM
sllark (06-03-2017)
اولا تنها چیزی که میشه گفت تقریبا توی مید بی تاثیر ه اسپید , در ضمن اسکیل 3 اسون اسپید میده !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوما به خاطر 1 یونیتی که تا مین 15 میاد اسون خیلی بهتر میتونه فارم کنه و همچنین نبود ساپورت باعث میشه خیلی xp بیشتری بگیره !
سوما اینقد اسون بیشتر لول آپ میشه که مثلا وقتی شما مین 15 با اسون بری 5 تا استک انشنت بزنی ! توی همین مین 15 اسون علاوه بر اینکه 3 رو مکس کرده , به لطف لول آپ سریعش , اسکیل 2 رو هم مکس کرده ! لذا خیلی سریعتر میتونه فارم کنه !
من فکر میکنم مشکل لول گرفتنه خب اگه بشه سولو سیف پلی داد(یا هارد) خیلی بهتره تا اینکه ی هیروی مید مجبور باشه به خاطر اسون بره گوشه پلی بده ممکنه ناکار آمد بشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه متی رو توی گوشه زدید و جواب داد حتما ریزالتشو بذارید کنجکاو شدم
اگه براتون کمپ استک نکنند باید خودتون استک کنید یا هلم برید در نهایت دو پشته استک ایشنت میشه مگه اینکه یه بارم قبلش استک کنید
کلا هیروییه که خوب میشه باهاش فارم کرد
ویرایش توسط samdeloges : 06-03-2017 در ساعت 04:46 PM
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
آقایون داداشام گفته باشم
یه ارکانا terrorblade دارم واسه فروش با جم Reflection's Shade (قرمز) کسی خواست بگه
Normal Head Fractal Horns of Inner Abysm
قیمت هم 125t
ویرایش توسط Soul Keeper : 06-03-2017 در ساعت 10:56 PM
https://www.dotabuff.com/matches/3213409399This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کلا یکی از روشایی که میشه یه درفت لیت گیم خیلی قوی داشت اینه که پوزیشن های هیرو ها رو یکی بیشتر کنی
مثلا jug که pos 1 ث میره pos 2 ! بعدش یه کری بهتر میتونی واسه pos 1 پیک کنی ! در نتیجه لیت گیم قوی تر میشه ...
همین کارم واسه اسون میشه کرد ... اسون رو میفرستی مید , یه کری دیگه پیک میدی
البته کلا فرستادن اسون به مید کر عاقلانه ای نیست
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©