وقتی بعد بازی اینو نوشت مردم از خنده :
پنهان کننده: عکس
وقتی بعد بازی اینو نوشت مردم از خنده :
پنهان کننده: عکس
samdeloges (06-03-2017),Soul Keeper (06-03-2017),Viper (06-03-2017)
بدبختی ینی این که بشینی آموزشو تموم کنی بعد دستت بخوره مرورگر بسته شه و سیو نشه
A_W_Z_2 (06-03-2017),masterhate (06-03-2017),Viper (06-03-2017)
دیگه همه خسته شدن...خوبه...ولی خیلی طول کشیده...خیلیا رفتن سر این toxic بودنا و noob بودنا...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
A_W_Z_2 (06-04-2017),Hossein.IR (06-04-2017),Mohammad_ai69 (06-04-2017)
بدبختی ینی این که 3 بار پشت سر هم دستت بخوره و هرچی برا آموزش نوشتی 3 بار پاک شه
فکر به حال گردو خاک نمیکنید حداقل اب رو روی ما قطع نکنید
بعد بگین هیچی نگین ا.ی.ران بهترین کشوره . مردشور ببرن تو تفکرتو .
دو روز بیا زندگی کن اینجا بعد بیا حرف بزن
بدنم کاملا گردو خاکه ابم نی حموم کنم
شمایی که دم به حسین و علی میزنین به خدایی که همتون میپرستین دست یزید رو از پشت بستین .
والله به خدا تو ماه رمضون حداقل رحمی به مردم جنوب کنین . بی خاصیتا
Gashtal (06-05-2017),hamedlim (06-05-2017),samdeloges (06-05-2017),Viper (06-05-2017)
اولا هر کسی هم روز خوب داره هم روز خیلی بد ممکنه این بابا با این هیرو حتی op پلی بده ولی توی این گیم اذیتش کرده باشنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شاید فارم نبوده
دوما خود اکس خیلی عالی پلی نداده فقط ضر مفت زده اگه قراره کسی دوتا رو دیلیت کنه اکسه که 11 بار با هیروی تانک مرده
سوما ممکنه طرف این هیرو رو زیاد بلد نباشه نمیشه گفت بازی بلد نیست
چهارما به کسی ربطی نداره!! نمیتونید به کسی بگید بازی رو پاک کن
باید همه بازیاشو در نظر بگیرید
ولی ولی بعضیا واقعا نوبن
اما هنوزم میگم اول اکس بازی رو پاک کنه بعد اس اف
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام دوستان. یه سوال دارم.تا حالا من فقط آل پیک بازی کردم چجوری برم رنک بازی کنم؟
Sent from my SM-J111F using Tapatalk
چرا شما ترش کردی فقط یه عکس گرفتم برای خنده اون حرف در اون لحظه که کسی چیزی نگفت تا اخرش اینو نوشت . فکر کنم از این حرفا خاطره خوبی نداریThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اذیتش نکردن 1v1 مید بوده وقتی feed داده توی mid ، پس فارم کجا بود برادر . نمیتونه فارم کنه بره جنگل نه اینکه سر لج باشه باز بره مید
کاری به axe ندارم ولی خود axe 500 پویت شرط بست که بازی رو میبرن یعنی حداقل از خوش اطمینان کامل داشته . تا جایی که من میدونم وقتی carry و mid خوب نباشن تانک کاری از دستش بر نمیاد
اگر این هیرو رو بلد نیست . بی خود میکنه میاد رنک رو به گند میکشه ، بلد نیست باشه بره نرمال یاد بگیره
به کسی ربط داره چون این بازی 5v5 طراحی شده و به هم تیمیش مربوطه ، بازی 1v1 که نیست
ببین دوست عزیز اسم نوب بد در رفته ، نوب یعنی کسی که تازکاره ، و بعد مدتی بازیش بهتر میشه تا یه جای خاصی که در توانش هست و امکانات جواب میده مثل ما ایرانی ها که امکاناتمون تا یه حد خاصی جواب میده . اما کسی که مغز نداره و کشش فکر کردن در بازی نداره پس نباید بهش گفت نوب . اقا نمیتونه mid ، پس ول کنه بره جنگل یا .....
در کل همین افرادن که رنک رو به گند کشیدن . یارو بلد نیست اولین بارشه داره با یه هیرو بازی میکنه ، باید من جورشو بکشم و رنک رو ببازم ؟ دندش نرم بره نرمال یاد بگیره بعد بیاد رنک
erebor (06-05-2017)
@Mohammad_ai69
من فقط با توجه به این عکس گفتم
شما توی بازی بودی میدونی چی شده
گفتم که بعضیا واقعا رو اعصابن ولی اینکه بگی من همه بازیام خوف پلی دادم اینکه الان نوبه باید بره به درک کلا حرف چرتیه اینم که یکی لج کنه تو بازی نشون میده که چقدر ذهنش بچه مونده
ولی هنوز سر حرفم هستم اکس بازی رو پاک کنه بعد بگه به یکی دیگه بازی رو پاک کن
از طرفی من نمیدونستم رنکه بعله غلط میکنه رنک میزنه با هیرویی که بلد نیست
همچنین پیک اکس بسیار چرتو بی دلیل بوده کلا اشتباه بوده هر چند با این فیدی که من میبینم تیم حریف همشون دادن بعید بود لژیونم کاری بتونه بکنه یا جانگلر دیگه ای
تازه من با شما بحث نکردم که به من برمیگردی!! به اکس حرف زدم
اعصابا داغونه
خودمم همین جورم
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©