این که صد در صدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من خودم دیروز am بودم ی Ck اون طرف بود ۵ بار زدمش
نه اینا فقط واس فول آیتمه
فقط هم ۱ ب ۱
تو ۵ ب ۵ اصلا اینا ک گفتم نیست هیچکدوم فقط بستگی ب پلیر داره
این که صد در صدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من خودم دیروز am بودم ی Ck اون طرف بود ۵ بار زدمش
نه اینا فقط واس فول آیتمه
فقط هم ۱ ب ۱
تو ۵ ب ۵ اصلا اینا ک گفتم نیست هیچکدوم فقط بستگی ب پلیر داره
ترفند های AM
۱- پلیر am باید حتما راه های بین درخت هارو یاد بگیره
این ک درخت هارو ببره از مسیر های لای اونها گنک کنه فرار کنه و ...
۲-اوایل بازی هیل کم داره
ی۸۵۰ تایی HPreg اچ پی ریجن بگیرید و ی پاور ترید
بوت پاور رو روی اگیلیتی بزارید و هات کی اون رو حفظ کنید و ب محض این ک ریختن سرتون یه بار اون هات کی رو بزنید میره رو استرنگ بلینک کنید برید
(نمیدونم چرا هرکس پاور ترید میخره باش کار نمیکنه خیلی موثره اول بازی خیلی)
۳-اگه پلیر این هیرو از بلینک و درختا استفاده کنه هم گنکر فوق تصوری میشه هم اسکیپ
اگه جلوی شما LS یا troll یا teror blade یا slark یا drow ranger یا... بود
با مانتا جلوشون واستید
این هیرو ها نقطه ضعف شدید ب ایلوژن دارن
اگ ونگارد بستید اشکال نداره
درسته آیتم های دیگه هست ک بیشتر ب دردش میخوره
ولی تو بعضی بازیا ونگارد خیلیم عالی جواب میده بعد هم ی بش رو ونگارد ببندید
ویرایش توسط SiahSefid : 04-29-2017 در ساعت 12:15 PM
بنظرم لول گیریت بده
خوبی انتی میج ب لول یکشه تو گزاشتیش آخر
دوست عزیز نظم انجمنو ب هم نزنید لطفاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این آموزش قدیمیه الان سبک بازی فرق کرده کلا
از طرفی این سبک لول گیری پچ 6 سبک نرماله و خوبه.
توی سبک کلاسیک اول اتربیوت پر میکردن تازه!! میتونید از پلیرای خوب ببینید تا متوجه بشید
ویرایش توسط samdeloges : 05-03-2017 در ساعت 11:09 PM
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
موافقمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بهترین هیرو های کری بترتیب:
1-troll
2-sven
3-ck
4-am
5-od
خداییش am خیلی هیروی شاخیه فول شه کمتر کسی میتونه بندازتش
این امار رو از کجا اوردی ......... am خیلی شاخه looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooool ترکیدم از پس خندیدم......حتما بخاطر اقانیمش میگی........من سند گینگ بودم کاری کردم am رفت اقانیمش رو فروخت جاش لینکن رفت......و لی بازم looooooooooooooooooooooooolThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نمیخواستم جواب بدم اما کاش یه روز به این سطح فرهنگ برسیم که هر کی نظری میده دیدگاه خودش نسبت به اون موضوعه و لازم نیست جبهه بگیریم و با دیدگاه تمسخر نسبت به اون نظر نگاه کنیم
من صرفا عقیده خودمو نسبت به این هیرو ها گفتم شما مخالفی لازم نیست دیدگاه منو سخره بگیری
Am کری 3 هستش و حتمن شاخه اصلا نیازی نداره به تایید کسیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینکه وین ریتش پایینه به خاطر اینه که اکثرا به دلیل اسکیل اولش بلد نیستن باهاش بازی کنن و سریع فارم کنن
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
Slayer (06-06-2017)
کری 3 به این معنی نیست که بتونه همه رو بزنه مثلا ursa کری 2 هست و راحت انتی میجو میندازهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خودم زیاد انتی پلی میدم قدرت بالاش هم توی سرعت فارم با بلینکش هست جلو دمیج فیزیکال بالا کم میاره
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©