نوشته اصلی توسط
Mohammad_ai69
اینا چین میخورین شماها . کبد و کلیه رو به فاک میدین اصل و نه اصل نداره . حسین تو دیگه چرا تو که توی پزشکی سر درمیاری . بدن خودش به صورت طبیعی کراتین و ترجیحا پروتئین تولید میکنه . حالا شما بیشترشو نیاز داری درست میگی والله ما هم سال ها ورزش کردیم . کسی که می خواد 450 بده فقط یه پودر . 250 هم کنارش بذاره و بعد هر تمرین مرغ ماهی گوشت قرمز تخم مرغ ابپز و .... بزنه که هم طبیعی هم کراتین و پروتئین بدن تامین میشه (خودت کلیه کراتینو تامین میکنه الکی با پودر تنبلش نکنید که باعث بشه این پودرا ته نشین بشه و در اخر نارسالیی کلیه بیاره ) نخر برادر من . هرچی اصولی داره . برا کسی که برای یه ماه می خواد بدنش بیاد و بره دختر بازی و از این بچه سوسولهاست خوبه نه شما ها که مغزتون کار میکنه و اطلاعات دارین . باید ماها سال ها به صورت طبیعی تمرین کنین و یک برنامه غذایی خوب داشته باشین قول میدم که دوبرابر رشد میکنین در عوض بعد 1 سال تمرین نرکردنم باز بدنتون روی فرمه ولی این مکمل ها 1 ماه ولش کن مثل خمیر بادش می خوابه . نکن با خودت برادر من
محمد جان اتفاقا چون توی پزشکی سر درمیارم میدونم اگه اصلش باشه اصلا اشکالی نداره. و نه تنها بد نیست بلکه کلی هم سود داره مثلا شما چند گرم سینه مرغ بخوری تا اون پروتین لازم برای انرژی باشگاه رو به دست بیاری؟ یا چقد مثلا گوشت بخوری تا کراتینش جذب بشه هر چند که من خودم 100 درصد مخالف کراتینم چون اگه بعدش 1 ماه استراحت (به این معنی که کراتین نخوری نه این معنی که باشگاه نری) نداشته باشی ،به کلیه خیلی ضرر میزنه!
ولی گلوتامین خیلی خوبه.
محمد عزیز این تفکر والا به خدا غلطه که مکمل الکیه -ریختن پول توی جوبه و .. بازم میگم یه سری مکمل ها مثلا پمپ (اسمش هستا)نباید هر وقت خواستی بخوری به شخصه میشناسم کسی رو که قبل از خواب!!!! خورد (باید قبل از تمرین خورد) و قلبش توی خواب ترکید،توی کالبد شکافی معلوم شد علتش خوردن این مکمل بوده.
مثلا طرف میره باشگاه فک میکنه اگه اوردوز بخوره زودتر جواب میگیره نتیجش میشه یه همچین چیزی...
محمد جان،الان دایی من فوق تخصص غدد، رشد و متابولیسم رو داره، ولی مکمل پروتین وی -گلوتامین رو هم مصرف میکنه (باشگاه میره) به نظر شما کسی با این سطح سواد اگه بد بود چنین چیزی استفاده میکرد؟ خود من ازشون پرسیدم گفتن اگه اصل باشه و اور دوز استفاده نکنی و به موقع استفاده بشه هیچ مشکلی نداره.
این طرز تفکر غلطه
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”