این که چیز جدیدی نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همین سعید اسلش و رفقاش هستن
کلا بعد این همه مدت کست کردن و شنیدن کست های انگلیسی باز هم اصلا بلد نیستن یه گزارش درست درمون و بدون سوتی انجام بدن.
این که چیز جدیدی نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همین سعید اسلش و رفقاش هستن
کلا بعد این همه مدت کست کردن و شنیدن کست های انگلیسی باز هم اصلا بلد نیستن یه گزارش درست درمون و بدون سوتی انجام بدن.
فکر میکردم نمیزارن ایرانی ها کست کنن،کلا علاقه به دیدن مسابقه ندارم،چون اولین بار بود این موردو دیدم تعجب کردم یه ایرانی بزارن کست کنه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
bayani (06-24-2017)
این روزا همه Bseekr مید پیک میدن ، خیلی جوابه.یعنی عنشو در اوردنا
اگه بلد باشی توی هر رنکی حتی تا 6k بچه ها دارن بوست میکنن .وین ریت خیلی خوبی داره توی مید.jungle ش فایده نداره.
باندل رو که باز کردی دوباره یه ایتم میده اونو باس باز کنی 80 لول بدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mohammad_ai69 (06-24-2017),Soul Keeper (06-24-2017)
میدونم اونم باز کردم ولی ندادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته الان درست شد بعد از ساعت ها بازیو اوردم بالا دیدم لول ها اضافه شده
دقت کردید بعد از این تغیرات آخری گزاشتن شریان و اضافه شدن کریپ ها بازیا سریع تر تموم می شه ؟ قبلا هر گیم مینیمم 50 مین رو داشت
تا حدودی اره ولی خب باز بستگی داره من خودمم بازی لیت زیاد دارم 60 مین 70 مین ولی خب کلا اینا به زودتر تموم شدن بازی کمک میکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دیگه بیاد یه اپدیت هم بده boss اضافه کنه به بازی هر بازی 20 دقیقه طول میکشه میشه Hots
تو قسمت جدید fails of the week ep181 یه جاییش یکیه اسمش expired paneer
بعد sunsfan میگه میدونی paneer کلمه ی فارسیه یعنی cheese بعد slacks هم یه چیزی بهش میگه متوجه نشدم
lol
چیز خاصی نمیگهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه اشتباه نکنم اینو میگه:
well look at that for the first time in recording human history knowing farsi give you a cool little ticket
منظورش به sunsfan هست که براش توضیح داد. @Sharingan بیا تاییدش کن
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
samdeloges (06-24-2017),Soul Keeper (06-24-2017)
یعنی حرکت اخر مالpudgeدیگه اخر فایل بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Soul Keeper (06-24-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©