shrapnel به شدت باگه برای این هیرو راحت میتونی لین رو تخلیه کنی باهاشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
قطعا یکی از 5 تا اسکیل که بیشتر از همه رو اعصاب میره هست ( اولیش آلتی Pugna )
shrapnel به شدت باگه برای این هیرو راحت میتونی لین رو تخلیه کنی باهاشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
قطعا یکی از 5 تا اسکیل که بیشتر از همه رو اعصاب میره هست ( اولیش آلتی Pugna )
ویرایش توسط masterhate : 07-03-2017 در ساعت 01:51 PM
پاور دوم kunkkaتو لن خیلی اذیت میکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستان یه سوال داشتم آیا امکان تغییر سن هست؟کسی رو میشناسید جدیدا اینکارو کرده باشه؟
برای خودم نمیخوام..
ممنون.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
masterhate (07-04-2017)
كلي تو دادگستري كار دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شاهد ميخواد
پزشكي قانوني هم بايد تاييد كنه
قاضي حكم بده
يعني يه جوري بايد ثابت كني كه آقا اين غلطه حالا ميخواد درست باشه يا غلط بايد ثابت شه كلن راهي نداره كه مثلن بري بگي من ميخوام سنمو كوچيك كنم
يكي از آشناهاي كاريم اينكارو كرد به زور با كلي پارتي
Team Secret
Apdentist (07-03-2017),masterhate (07-04-2017)
ممنون همون عزیزThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه سوال بعد که اینکارو کرد،مثلا اگه شغلش دولتی بوده باشه،اداره مربوطه سن جدیدش رو قبول میکنه برای بازنشستگی؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
masterhate (07-04-2017)
اينشو نميدونم حسينThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طرف خانوم بود خودت ميدوني واسه چي كم كرده
Team Secret
Apdentist (07-04-2017),masterhate (07-04-2017)
لامصب این 3 روز آخر راس یه ماهه
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
masterhate (07-04-2017)
چرا صفحه ۹ این تاپیک بحث و تبادل نظر پیرامون The International 2017 + جایزه پیش بینی باز نمیشه؟
هر کاری می کنم میره رو ۸ هی عجبا
ctrl f5 هم زدم فایده نکرد
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
masterhate (07-04-2017)
چرا اوکیه،باز میشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
masterhate (07-04-2017)
اقا باورتون میشه من الان یه ساقه طلایی کامل رو بدون چای-شیر-و هر گونه نوشیدنی دیگه ای خوردم؟
من الان به چه درجه ای از ایمان رسیدم؟!
bayani (07-04-2017),erebor (07-04-2017),masterhate (07-04-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©