Go. just go.
من 5 صبح باید برم سر کار .
Go. just go.
من 5 صبح باید برم سر کار .
add داری منو؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چیه یوزرت؟
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
سلام اقا ما هم میتونیم شرکت کنیم؟ قبلا عضو بودم ایدی قبلیمم{the nightwolfs {dd4dangers
Uid:369432441
فقط کافیه عضو سایت باشید عزیزThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سری بعد ان شاء الله این سری تموم شد.
۲ تا پلیر یکی ۴.۸ یکی ۴.۹ باهامون بود به 3k باختیم...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
DD4.BranTin (07-07-2017)
بهتر بود از قبل ساعت رو مشخص میکردید . من سایت رو چک کردم عصر دیدم خبری نبود نیومدم.
!
آخه کسی جواب منو به موقع نداده بود.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گذاشته بودید امروز ج دادید همتون که منم نبودم شب آمدم دیدم.
- جبران خلیل جبران
من به شخصه مسولیت همه باختا رو بعهده میگیرم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی خدایش مغزم حتی برای یوز کردن bkb هم ارور میداد .
خوابم میاد . پنج ساعت خواب در ۴۸ ساعت گذشته
امروز نیست؟
خیر دوست عزیز
اگر باشه از چند روز قبل اعلام می کنیم همینجا
- جبران خلیل جبران
فردا شب هستید؟
ان شاء الله بی حرف پیش
- جبران خلیل جبران
Viper (07-08-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©