از روزی که میخوای smaurf کنی میگی این اکانت رو 4k میارم بعد همه چی خوب پیش میره تو 15 20 گیم از گیم 20 نمیدونم خودت شل میکنی یا خودش شل میشه همونجوری گند میزنی ... بعد میرسی 10 گیم رنک شانس ما 7 گیم از 10 گیم همه میخوان مید برن گند میزنن تو گیم
از روزی که میخوای smaurf کنی میگی این اکانت رو 4k میارم بعد همه چی خوب پیش میره تو 15 20 گیم از گیم 20 نمیدونم خودت شل میکنی یا خودش شل میشه همونجوری گند میزنی ... بعد میرسی 10 گیم رنک شانس ما 7 گیم از 10 گیم همه میخوان مید برن گند میزنن تو گیم
Amin_AssAssin (07-12-2017)
کلا استیم با ایرانیا مشکل داره باید از vpn استفاده کنیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Amin_AssAssin (07-12-2017),TheNiGhTwOLFs (07-11-2017)
میگم بچه ها قبلا یه سایت توی فروم گذاشتن شبیه Dotabuff بود ، کسی اسمشو یادشه ؟
https://www.opendota.comThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
首页 - Dotamax - 做国内第一游戏数据门户
Amin_AssAssin (07-12-2017),samdeloges (07-15-2017)
من دیروز 3 تا گیم رفتم هیچکدوم به مین 15 نرسید.... همش سیف تو لیو میشدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
vhs هم بودن همش
کم مونده رنک دوتا 2 بخواد فشار روانی ایجاد کنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چند روز پیش 2 تا حرکت انقلابی زدم
اول تلگرام رو پاک کردم و گوشیم رو با یه نوکیای ساده عوض کردم
دوم دوتا 2 رو پاک کردم
دیگه ببینیم خدا چی میخواد
به امید خدا نیت کردی واسه ریاست جمهوری 1400 ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هر دوتا رو باهم پاک کردی خیلی سخت باشه فک کنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه سرگرمی و تفریح جدید پیدا کن مث فیلم و سریال و کتاب خوندن
ایشالا که موفق باشی حرکت جسورانه ای بود
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©